Pompeii 3D – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/pompeii-3d-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Pompeii 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|25 februarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Pompeii 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Pompeii. Era bijuteria Imperiului Roman. Un loc al corupției, opulenței și tentației. Dar în ciuda măreției lui, stătea în umbra unei puteri cu mult mai mari. Natura. Când mărețul oraș a pierit sub cenușa vulcanului Vezuviu, unii s-au rugat pentru ajutor. Alții s-au rugat pentru moarte. Cine se va ridica? Cine va cădea? Cine va supraviețui? Află povestea emoționantă a unui bărbat care luptă pentru dragoste și a unui oraș care luptă pentru supraviețuire.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Pompeii 3D”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 26 februarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Pompeii 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe  27 februarie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care este numele actorului principal din Pompeii 3D, sclavul gladiator Milo, cunoscut publicului mai ales pentru rolul lui Jon Snow din Urzeala Tronurilor?

1. Liam McIntyre

2. Kit Harington

3. Peter Dinklage

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Pompeii 3D

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: CRISTINA CALIN, NEACA LIVIU și FULGA-ELENA ADRIANA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.