Mai multe bilete pentru spectatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/mai-multe-bilete-pentru-spectatorii-festivalului-interna%c8%9bional-de-teatru-de-la-sibiu/

Mai sunt doar patru zile până la începerea celei de-a XXVI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ce se va desfăşura între 14 şi 23 iunie, iar veştile bune continuă să apară pe măsură ce ne apropiem de acest final de săptămână mult aşteptat. Tema ediţiei din acest an este ARTA DE A DĂRUI, iar FITS îşi respectă promisiunea faţă de iubitorii de frumos de a le oferi cât mai multe momente minunate în cadrul festivalului.

Un articol de Petre Ivan|10 iunie 2019

La cererea spectatorilor, organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunță suplimentarea locurilor la majoritatea spectacolelor Indoor programate la această ediție. Astfel, iubitorii de teatru care nu au mai găsit loc la reprezentațiile dorite, vor mai putea achiziționa încă 1023 de bilete, de pe site-ul festivalului: www.sibfest.ro, începând de marți, 11 iunie, ora 10.

Tot pe site-ul festivalului (www.sibfest.ro) se pot găsi informații despre întregul program și prețul biletelor.

În curând urmează să ne întâlnim la FITS 2019 cu cele 540 de evenimente culturale care includ teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă, ateliere și masterclass-uri, spectacole lectură, conferințe, expoziții și instalații, lansări de carte sau proiecții de filme, care vor avea loc în 75 de spații de joc din Sibiu.

Faust_Photographer KUO, Cheng-Chang

În continuare, publicul este așteptat la Micro – Folie, la Casa Artelor din Sibiu (Piața Mică nr. 21). Micro-Folie Sibiu – Hotspot Cultural BRD Groupe Société Générale are în centru un Muzeu digital care dă acces la 500 de opere de patrimoniu universal ce se găsesc în marile muzee și instituții culturale din Franța, un spațiu de realitate virtuală unde se pot viziona cu Samsung Gear VR filme realizate de canalul ARTE și un FabLab dedicat creativității.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din Sibiu (strada Nicolae Bălcescu 17) care funcționează în această perioadă după următorul program: Marți (11.06.2019) – Joi (13.06.2019) între 11:00-18:00, iar în perioada festivalului zilnic, de la 09:00 la 20:00.

01
/09
/15

Expoziția „De la propaganda politică la baby boom” este deschisă până pe 1 octombrie, la SWAN Technology Park, Kingston Building (Șos. București Nord nr. 15-23, Pipera).

31
/08
/15

NOUA GENERAŢIE DE ARTIŞTI. Lia Sinchevici (25 spre 26 de ani). Actriţă. Basarabeancă. Finalistă în acest an la Gala  HOP, care urmează să aibă loc la Costineşti. A jucat deja în filme de serie B. A jucat şi cu Jean-Claude Van Damme, şi cu Shia LaBeouf. Acum îşi construieşte un nume în teatrul românesc. Cum? Lia Sinchevici e – toată – o poveste.

31
/08
/15

Mii de oameni au venit seara trecută pe esplanada Operei Naționale București pentru a lua parte la un eveniment îndelung așteptat: ,,Promenada Operei”, cea de-a IX-a ediție, eveniment care s-a desfășurat sub conceptul Open Air Opera Classica, marcă a unei stagiuni aflate sub semnul unora dintre cele mai aplaudate titluri de operă şi de balet din întreaga lume.

30
/08
/15

NOUA GENERAȚIE DE ARTIȘTI Astăzi vi-l prezentăm pe Andrei Huțuleac (douăzeci și patru de ani), actor, pe la Metropolis, pe la Godot, pe la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. Un actor, dar și un personaj, căci Huțuleac este, dacă nu știați, și puțin cam poet.

29
/08
/15

După două seri de filme la poalele Tâmpei, pe 26 și 27 august, și după nouă orașe parcurse, Caravana se îndreaptă spre București pe 29 august, cu nouă dintre cele mai bune filme alese din programul de scurtmetraje al Caravanei Filmelor NexT. 

29
/08
/15

Începând cu data de 1 septembrie 2015, UNATC ”I.L.Caragiale” îi așteaptă pe toți cei pasionați de studii în domeniile Teatru și Cinematografie să se înscrie la concursul de admitere, pentru anul universitar 2015-2016.

28
/08
/15

Până pe 1 octombrie, în capitală, în primul muzeu privat din România, PostModernism Museum, poate fi văzută expoziţia “De la propaganda politică la baby boom”. Aceasta se opreşte la cinci creatori: Ary Murnu, Jules Perahim, Eugen Taru, Val Munteanu, Nell Cobar, urmărind cariera lor în pictură şi grafică, cu precădere în domeniul ilustraţiei de carte şi al caricaturii.

28
/08
/15

Gigi Căciuleanu va dansa din nou, pe scena pe care a debutat cu 50 de ani în urmă, în noua sa creație coregrafică, „UN MINUT DE DANS sau UF !!!”. Premiera spectacolului va avea loc pe 5 și 6 septembrie, orele 20.00, la Teatrul Mic și va fi prezentată în cadrul Festivalului Internațional George Enescu. Acum 50 de ani, cel mai important coregraf de origine română, Gigi Căciuleanu, debuta ca dansator pe scena Teatrului Mic, sub îndrumarea lui Miriam Răducanu.