Marius Bodochi şi Catrinel Dumitrescu, în “Femeia perfectă”, la TVR 2
https://www.ziarulmetropolis.ro/marius-bodochi-catrinel-dumitrescu-in-femeia-perfecta-la-tvr-2/

În această seară, de la ora 20.10, la TVR 2, pasionaţii de teatru pot urmări spectacolul Femeia perfectă, de Mihai Vornicul, dupa o idee de Jean Barbier. Adaptarea TV este semnată de Marius Bodochi şi Catrinel Dumitrescu, cei doi regăsindu-se şi în distribuţia spectacolului.

Un articol de Petre Ivan|7 septembrie 2015

„Veți vedea un teleplay făcut cu mult drag de o echipă de actori. Am lucrat pentru acest spectacol patru zile și patru nopți. (…) A ieșit o treabă care, dacă n-o să vă placă, nu o să vă întristeze oricum. Cred că o să vă binedispună”, a spus Marius Bodochi, cel care alături de Catrinel Dumitrescu s-a ocupat de adaptarea textului pentru televiziune și a semnat și regia artistică a producției.

Alain este un cunoscut şi apreciat cercetator si inventator. Viaţa lui amoroasă este însă în mare dezordine şi încearcă să descopere iubirea adevărată. De aceea încearcă să construiască femeia perfectă.

Femeia perfectă? Cum o fi femeia perfectă nu știu dacă știe cineva, dar textul ne-a dat libertatea să ne imaginăm multe și fiecare bărbat are în capul lui o femeie perfectă. Eu mi-am imaginat-o ca fiind o femeie exotică, ori una asiatică — dar n-am găsit asiatică fiindcă era plecată în Japonia — și atunci am găsit o mulatră foarte frumoasă. – Marius Bodochi.

„Se putea și mai bine dar este bine. Chiar am avut niște emoții cumplite fiindcă eu când filmez nu mă uit pe materialul filmat. (…) Cred că are dreptate Shakespeare: ‘nimic nu e rău pe lume când se naște din gând curat și din intenții bune'”, spune, la rândul său, Catrinel Dumitrescu.

Producție a Televiziunii Române, prin Casa de Producție TVR, și a Teatrului de Comedie, piesa îi are în distribuție pe Marius Bodochi, Amalia Ciolan, Catrinel Dumitrescu, Teodora Stanciu, Ovidiu Popa, Răzvan Oprea, Desiree Malonga și Maria Pitea.

Foto: Marius Bodochi, Catrinel Dumitrescu – cinemagia

07
/03
/24

Pe 8 martie va avea loc primul eveniment al primăverii organizat de Celula de Artă, vernisajul expoziției „Călătoriile Spiritului”, semnată de artista Sorana Scortea. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00 iar lucrările vor putea fi văzute până pe 7 aprilie, în vitrina Pop Up de la Kulterra Gallery, pe strada Știrbei Vodă nr. 104-106.

05
/03
/24

Aăăă, Mihaela Trofimov este o actriță cu o mare foame pentru joacă, da, chiar așa, pentru joacă. Ăăă, o vedeți la Excelsior, la unteatru, la Brăila, pe scenă, puternică, talentată, expresivă. Ăăă ce voiam să zic? Citiți interviul în formă de alfabet și aflați cum o literă, Ă, descrie de cele mai multe ori starea ei de spirit.

05
/03
/24

Pe data de 5 martie se dă startul unui nou apel deschis în cadrul proiectului Share, Tag or Dye, inițiat și coordonat de către Asociația Fotografică Allkimik, în parteneriat cu Asociația Culturală Marginal. Această inițiativă oferă artiștilor din întreaga lume oportunitatea de a-și împărtăși creațiile și de a se implica într-o experiență colectivă de artă

01
/03
/24

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) vine cu o surpriză pentru public în luna martie. Iubitorii de teatru vor putea urmări online trei spectacole de excepție din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu: „Arta de a povesti” de Alexis Michalik, „O catedrală plină cu orgi” – spectacolul de deschidere al FITS și „FAUST: tribut”.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

29
/02
/24

Noua producție a Fundației Culturale „Camil Petrescu”, podcastul TEATRUL (DE) AZI, continuă seria dialogurilor cu directorul de imagine și producătorul Zomir Dimovici despre felul în care vedem, citim și percepem teatrul astăzi.