Renee Zellweger, de nerecunoscut
https://www.ziarulmetropolis.ro/renee-zellweger-de-nerecunoscut/

Actriţa Renee Zellweger, îndrăgită pentru rolurile din „Jerry Maguire” şi „Jurnalul lui Bridget Jones”, a apărut complet schimbată la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, fiind greu de recunoscut chiar şi de către fanii săi…

Un articol de Petre Ivan|22 octombrie 2014

Renee Zellweger, 45 de ani, a atras atenţia tuturor când a apărut la un eveniment dedicat femeilor de la Hollywood premiate pentru cinematografie, desfăşurat luni în California.

Cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei per total schimbată, Zellweger a stârnit din nou zvonuri cu privire la o eventuală intervenţie chirugicală, pe care însă actriţa nu a recunoscut-o niciodată, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.Renee Zellweger

„Îmi păstrez sănătatea psihică mergând la sală”, a spus ea anul trecut pentru The Express.

Un chirurg estetic de la o clinică din Londra a explicat pentru Daily Mail că e posibil ca actriţa să-şi fi făcut un lifting în zona ochilor pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.

Nici un implant de botox nu este exclus, judecând după fruntea fără riduri: „Fruntea este fină – te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi”, a explicat chirurgul Alex Karidis.

Renee a fost însoţită de iubitul ei, muzicianul Doyle Bramhall II, cei doi având o relaţie de aproximativ doi ani.

Foto: Renee Zellweger – cinemagia

05
/02
/23

Cele trei cărţi de cronici de film publicate de Romulus Rusan în anii `70-`80 au fost reeditate recent, într-un singur volum şi într-o ediţie de lux, în seria de autor pe care i-o dedică Editura Spandugino. O apariţie demnă de a fi salutată şi un bun pretext de recitire.

03
/02
/23

Marti, 7 februarie, ora 18.30, la Seneca Anticafe, strada Arhitect Ion Minu nr 1, se lansează raportul de cercetare "Consumul cultural al tinerilor și tinerelor din orașele mici și mijlocii. Perspective feministe" realizat de Asociația Room 2046 și Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung România, cu ocazia derulării proiectului F-SIDES Chapters - o serie de cinecluburi feministe în urbanul mic și mediu din România.

02
/02
/23

CRONICĂ DE FILM Probabil că e şi simbolic, însă cu siguranţă e ceva comic în constatarea că cel mai prolific regizor de filme comerciale din cinematografia română post-2000 e un spaniol. În timp ce noi eram ocupaţi cu filmele de festival, Jesús del Cerro îşi urma neabătut şi vesel propriul drum, aproape singur pe culoar.

02
/02
/23

Trompetistul de talie internațională Alex Sipiagin – ale cărui albume au fost nominalizate sau au câștigat premii Grammy – este invitat special într-un concert extraordinar de jazz prezentat joi, 9 februarie 2023, ora 19.00, împreună cu Big Band-ul Radio România. Cel mai nou album al său - „Mel’s Vision” - a fost lansat în urmă cu doar câteva zile (26 ianuarie 2023).

02
/02
/23

Conform UNICEF, performanța și adaptarea școlară a copiilor până în 10 ani este determinată de abilitățile sociale și emoționale dezvoltate până la vârsta de 6-7 ani. Într-un moment în care unul din 54 de copii se află în spectrul autist, necesitând încă din copilărie terapii lunare de până la peste 2,000 euro, o formă de terapie creativ-artistică vine să sprijine educația timpurie și îmbunătățirea calității vieții pentru copii neurodiverși și/sau cu dizabilități.

02
/02
/23

După relansarea Programului „Cantemir”, Institutul Cultural Român, prin Centrul Național al Cărții, dă startul înscrierilor la sesiunea din acest an a cunoscutelor programe de finanțare a traducerii cărților românești în străinătate: Translation and Publication Support Programme (TPS) și PUBLISHING ROMANIA. Cele două programe se adresează editorilor din afara țării și urmăresc facilitarea accesului la cultura română, prin sprijinirea traducerilor din autori români și a publicațiilor dedicate culturii și civilizației românești.

02
/02
/23

Institutul Cultural Român a lansat apelul la candidaturi pentru bursele ”Woodrow Wilson” care se vor desfășura în anul 2023. În cadrul acestui program, trei cercetători români vor primi câte o bursă în valoare de 14.000 de dolari, constând într-un stagiu de trei luni la Woodrow Wilson International Center for Scholars, din Washington DC.