Spectacolul primăverii începe la Serile Eliad!
https://www.ziarulmetropolis.ro/spectacolul-primaverii-incepe-la-serile-eliad/

Centrul Cultural Casa Artelor lansează ediţia de primăvară a programului cultural de mare succes – Serile Eliad. Spectacolele vor avea loc în fiecare duminică din luna martie, de la orele 19.00 la Sala Eliad a Centrului Cultural Casa Artelor şi sunt oferite gratuit, exclusiv Doamnelor şi Domnişoarelor din Sectorul 3!

Un articol de Liliana Matei|7 martie 2015

Primul eveniment are loc duminică, 8 martie, și este realizat de minunații copii din programul Pepiniera de Talente a Sectorului 3 care au pregătit Expoziția de arte plastice și mărțișoare precum și un spectacol de dans, muzică și teatru intitulat ” Flori pentru Mama” .

Duminică, 15 martie, Mircea Baniciu & Band se alătură programului ” Serile Eliad” oferind Doamnelor și Domnișoarelor din Sectorul 3 Concertul de muzică folk intitulat ”Eșarfă în dar”.

AFIS  SERILE ELIAD MARTIE

Seara de duminică 22 martie aparține copiiilor din cadrul DGASPC Sector 3 și se deschide cu Expoziția de pictură ” Și eu am talent”, care se află la ediția a doua în cadrul programului ” Serile Eliad”. Momente speciale de muzică, dans și poezie vor fi oferite publicului nostru în spectacolul dedicat primăverii.

Ultima întâlnire din programul ” Serile Eliad”-ediția de primăvară va avea loc duminică, 29 martie, când Doamnele și Domnișoarele din Sectorul 3 sunt invitatele CCCA la Concertul de muzică românească interbelică, susținut de tenorul Vlad Miriță, acompaniat de pianistul Alexandru Burcă și intitulat ” Iubesc Femeia”.

Spectacolul va fi urmat de lansarea CD-ului cu celași nume și de o sesiune de autografe. ”Serile Eliad” se desfășoară în Sala Eliad a CCCA, cea mai elegantă sală de spectacole underground din București, supranumită de spectatorii noștri ”Cutia de Catifea”.

Programul ”Serile Eliad” este finanțat de Primăria Sectorului 3, bazat pe conceptul regizoarei Alice Barb și realizat de Centrul Cultural Casa Artelor. Ediția de primăvară a ”Serilor Eliad” se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sector 3 și DGASPC sector 3.

14
/12
/19

Muzeul Colecţiilor de Artă, secţie a Muzeului Naţional de Artă al României, vă invită începând cu data de 14 decembrie 2019 să vizitaţi expoziţia permanentă a colecţiei „Dan şi Liana Nasta”, intrată în patrimoniul muzeului anul acesta, prin generozitatea donatorilor, soții Mihai şi Elena Nasta, nepoții colecționarilor.

10
/12
/19

Luni, 9 decembrie, începând cu orele 19.00, în foaierul Sălii Liviu Ciulei (Izvor) a avut loc vernisajul expoziției permanente de portrete ale actorilor din trupa Teatrului L.S. Bulandra, realizate de fotograful (și actorul) Andrei Runcanu.

03
/12
/19

Pentru fostele state socialiste, 2019 marchează trecerea a 30 de ani de la revoluțiile care au schimbat cursul istoriei, iar pentru cehi, la fel ca și pentru români și alte națiuni ce s-au aflat în Blocul de Est, 1989 a marcat trecerea de la dictatură la democrație. Revoluția de Catifea, așa cum a fost numit evenimentul la cehi, a avut câteva caracteristici aparte, iar bucureştenii sunt așteptați să le descopere la deschiderea expoziției „1989. The Velvet Revolution”, pe data de 5 decembrie 2019, începând cu ora 19:00, la Centrul Ceh din Bucureşti.

06
/11
/19

CRONICĂ DE FILM În documentarul "Rebeli cu o cauză" (2019), de Dobrivoie Kerpenisan, prezentat în premieră la Astra, români de diferite categorii sociale vorbesc despre singurul lucru ce îi mai uneşte: Revoluţia la care au participat în decembrie 1989 în comuna lor bănăţeană, Sânpetru Mare, când au fost fotografiaţi de viitorul cineast.

30
/10
/19

Un film din Coreea de Sud premiat la Cannes, dar și filme experimentale de top, noi expoziții de artă contemporană, rafinamentul muzicii clasice și un roman din literatura scandinavă a momentului – vă prezentăm cinci dintre atracțiile culturale ale lunii noiembrie.

22
/10
/19

A treia lună de TAG YOUR IDEAS o prezintă pe scena alternativă a Control-ului, deschisă zilnic și aproape non-stop, pe artista Claudia Brăileanu. Una din exprimările cele mai reprezentative ale instalației Claudiei o reprezintă conceptualizarea pattern-ului, a acelui element de expresie formală, ce impune o reprezentare, prin repetiție, a unei autenticități.