Teatrul „În Culise” deschide stagiunea estivală
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-in-culise-deschide-stagiunea-estivala/

Atunci când majoritatea teatrelor îşi închid uşile din cauza vremii frumoase de afară, Teatrul „În Culise” alege să le ţină larg deschise pe toată perioada sezonului cald, oferind în fiecare seara concedii pentru creier bucureştenilor iubitori de teatru.

Un articol de Petre Ivan|10 iunie 2016

Începând cu 13 iunie, atât mansarda, cât şi terasa clubului „La Scena” vor fi animate de cele mai bune producţii ale acestui an.

Sunt cinci ani de când În Culise încalcă o regulă a teatrelor şi nu îşi ia vacanţă pe timpul verii, ci lansează o stagiune de vară în cadrul căreia spectacolele se joacă la răcoarea aerului condiţionat, fiind continuate cu seri relaxante pe terasa din centrul oraşului – un loc iubit de artiştii din Bucureşti, „La Scena” se află foarte aproape de centru, la intersecţia a două străzi cu poveste: Calea Călăraşilor (nr. 55) cu Str. Mântuleasa.În Culise

În cadrul programului de vară sunt incluse cele mai noi titluri ale stagiunii Teatrului „În Culise”, veritabile comedii şi spectacole care abordează subiecte de actualitate: „Dragoste în patru tablouri”, „The Blue Room”, „Scrisori către Rita: The Show”, „Cum se duce totul dracu’?”, „Orchestra Titanic”, „Clinica Sinucigaşilor”, „Black Friday Love”, „LUV – menage a trois”, „Un bărbat şi mai multe femei”, „Poveşti despre tine”, „Qui est Mohamed?” (producţie a Teatrului Arca).

De asemenea, serile de vineri vor fi mai amuzante datorită show-ului de stand up comedy susţinut de actorii Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Florin Frăţilă şi Alexandru Banciu, iar în zilele de luni ale săptămânii intrarea va fi liberă la spectacolele cursurilor de actorie TeenMedia Academy – „Audiţia”, „Maşinăria Cehov” sau „Omul cu o singură aripă”.

Stagiunea de vară este deschisă pe Calea Călaraşilor nr. 55 – rezervări la telefon 0735/ 026. 762.

Programul complet este disponibil aici.

Foto: Teatrul „În Culise” –  inculise.ro.

11
/03
/24

Un bărbat vrea să-și ajute un prieten aflat la închisoare. Se cunosc din tinerețe și crede că oricine merită o a doua șansă. De aceea, intervine pentru el la partenerul lui de afaceri, în speranța că va fi de acord să-i ofere un job.

07
/03
/24

Pe 8 martie va avea loc primul eveniment al primăverii organizat de Celula de Artă, vernisajul expoziției „Călătoriile Spiritului”, semnată de artista Sorana Scortea. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00 iar lucrările vor putea fi văzute până pe 7 aprilie, în vitrina Pop Up de la Kulterra Gallery, pe strada Știrbei Vodă nr. 104-106.

05
/03
/24

Aăăă, Mihaela Trofimov este o actriță cu o mare foame pentru joacă, da, chiar așa, pentru joacă. Ăăă, o vedeți la Excelsior, la unteatru, la Brăila, pe scenă, puternică, talentată, expresivă. Ăăă ce voiam să zic? Citiți interviul în formă de alfabet și aflați cum o literă, Ă, descrie de cele mai multe ori starea ei de spirit.

05
/03
/24

Pe data de 5 martie se dă startul unui nou apel deschis în cadrul proiectului Share, Tag or Dye, inițiat și coordonat de către Asociația Fotografică Allkimik, în parteneriat cu Asociația Culturală Marginal. Această inițiativă oferă artiștilor din întreaga lume oportunitatea de a-și împărtăși creațiile și de a se implica într-o experiență colectivă de artă

01
/03
/24

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) vine cu o surpriză pentru public în luna martie. Iubitorii de teatru vor putea urmări online trei spectacole de excepție din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu: „Arta de a povesti” de Alexis Michalik, „O catedrală plină cu orgi” – spectacolul de deschidere al FITS și „FAUST: tribut”.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.