Teatrul Mic prezintă Stagiunea estivală 2020
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-mic-prezinta-stagiunea-estivala-2020/

Teatrul Mic anunţă programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfăşura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînţeles, respectând măsurile şi regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Un articol de Petre Ivan|11 august 2020

Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie” după Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00. O nouă reprezentație a spectacolului va mai avea loc în data de 22 august 2020, ora 20:00, pe o scenă special amenajată din Parcul Cișmigiu.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă” în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00. 

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu. De asemenea, spectacolul va mai avea programată o reprezentație și în data de 12 septembrie, ora 20:00, pe scena din Parcul Cișmigiu.

Biletele Stagiunii Estivale 2020 vor putea fi achiziționate în pachete de câte 1 – 2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, de la casa de bilete a Teatrului de Revistã “Constantin TãnaseBucurești, casa de bilete a Teatrului de Vară (în intervalul orar 17:00 – 20:00, doar în ziua spectacolului), sau începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic.

Mai multe detalii despre spectacole: https://www.teatrulmic.ro/spectacole/.

Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.

20
/03
/24

Denisa Nicolae are multe nesiguranțe și incertitudini. Râde zgomotos și plânge cu sughițuri. Iubește. Lumea ei e mare și jucăușă, din când în când o prinde cu tandrețe, să nu fugă, și o face vizibilă, puțin câte puțin.

20
/03
/24

Sue Giles, președintele ASSITEJ, transmite mesajul de Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret. Scopul acestei campanii este de a facilita accesul la teatru și la spectacole pentru copii și tineri.

19
/03
/24

Nominalizat în acest an la Women's Prize for Fiction, romanul „Cele opt vieți ale unui trickster de-o vârstă cu veacul” de Mirinae Lee, o coreeancă mutată în SUA, spune povestea teribilă a unei femei evadate din Coreea de Nord.

18
/03
/24

Proiectul „Întâlnirile Teatrul azi la Masca” iniţiat de revista Teatrul azi, în parteneriat cu Teatrul Masca din Bucureşti şi cu susţinerea UNITER, continuă seria de discuții profesionale cu a doua masă rotundă dedicată, de această dată, dramaturgiei românești.

18
/03
/24

În contextul celebrării a 20 de ani de existență, Centrul Național al Dansului București (CNDB) extinde Ziua Internațională a Dansului pe durata întregii luni aprilie.

15
/03
/24

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Filmului Palestinian, organizată de Centrul Cultural Mahmoud Darwish, sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, se va desfășura între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie la Cluj-Napoca, cu o nouă direcție artistică și o prezentare a cinematografiei palestiniene ca un Cinema of Existence.

14
/03
/24

Unul dintre cei mai importanți regizori europeni, cunoscut pentru abordarea sa contemporană a pieselor clasice și montările provocatoare din punct de vedere politic și social, Thomas Ostermeier montează pentru prima dată un spectacol în România.