Teatrul Stela Popescu, în Parcul Edenland, cu Dl. Goe şi ai lui
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-stela-popescu-in-parcul-edenland-cu-dl-goe-si-ai-lui/

În Parcul Edenland vă puteţi întâlni sâmbătă, 26 august 2017, de la ora 12.30, cu o nouă atracţie : musicalul Dl. Goe şi ai lui, o producţie prezentată de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului Muzical „Stela Popescu”.

Un articol de Petre Ivan|24 august 2017

Dl. Goe şi ai lui este un spectacol în care cap de afiş este chiar Stela Popescu, în rolul Mam Mare, iar din distribuţie mai fac parte Domnul Goe: Raluca Straia, Mamițica: Andreea Blidariu, Tanti Mița: Ramona Olteanu, Conductorul : Silviu Mihăilă, Autorul : Ștefan Popov, Copilul bâlbâit : Ștefan Fieraru, Alți călători : Adrian Dima, Florian Bala, alături de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul și regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Ștefan Soare.

Spectacolul este o tălmăcire contemporană, vie și palpitantă, a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, o derulare filmică sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor. Goe, Mamiţa, Mam Mare, călătorii ciudaţi – toţi aşteaptă publicul în trenul buclucaş, în toate gările uitate de Dumnezeu, în care orice se poate întâmpla!

Este prima data cînd Teatrul “Stela Popescu” apare într-un astfel de cadru, Edenland Park fiind cunoscut ca o destinaţie ideală pentru aventura în aer liber, relaxare şi distracţie în familie sau cu prietenii.

Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, Edenland Park oferă o varietate largă de activităţi în aer liber, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii de toate vârstele, iar acum găzduieşte şi atractivul spectacol al Teatrului “Stela Popescu”.

Aflat la doar 20 de minute distanţă de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, Baloteşti, Edenland Park a creat programe de activităţi pentru toate gusturile, cărora li se adaugă acum şi spectacolul Teatrului “Stela Popescu”.

Foto: Teatrul Stela Popescu,  Dl. Goe şi ai lui – Mihail Cratofil

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.

07
/02
/24

Eyedrops și Pinholes, trupe de rock alternativ, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara, urmând să transforme într-o petrecere, pe rând, alte opt puncte geografice importante.

07
/02
/24

Editura Humanitas vă invită marți, 13 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu istoricul Marc David Baer, profesor la London School of Economics and Political Science, istoricul Marian Coman și scriitoarea Sabina Fati despre volumul Otomanii: Hani, cezari și califi, o fascinantă nouă abordare a istoriei Imperiului Otoman.

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

„Din autobiografie îmi extrag eu forța, prin autobiografie simt că pot să-i fac pe oameni să se confrunte cu acele lucruri pe care nu vor să le vadă. Când vine vorba de scrierea autobiografică, oamenii nu mai pot spune: E doar un personaj, asta nu poate fi adevărat”.

05
/02
/24

Vineri, 9 februarie 2024 (19.00), ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO va fi dirijată de RADU PAPONIU, director artistic și muzical al ansamblului Southwest Florida Symphony Orchestra, dirijor asociat al Filarmonicii din Naples (Florida – S.U.A.) și director muzical al Orchestrei de Tineret din același oraș american. Din 2017, Radu Paponiu a dirijat Filarmonica din Naples în peste 100 de evenimente diferite de muzică clasică, pop sau în proiecte educaționale.

05
/02
/24

Considerat, de critici, dar și de iubitorii de artă, poate cel mai cunoscut și mai bine cotat artist român contemporan la nivel internațional, Adrian Ghenie revine într-o licitație din România cu o lucrare amplă și expresivă.