Ultima şansă de a vedea „Scufiţa roşie“, în regia Stelei Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ultima-sansa-de-a-vedea-scufita-rosie-in-regia-stelei-popescu/

Dacă nu aţi apucat să vedeţi „Scufiţa roşie“, în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii, aveţi şansa de a participa la ultimele două reprezentaţii din această stagiune pe 17 şi pe 24 mai, de la ora 17.00.

Un articol de Andrada Văsii|16 mai 2013

Dacă nu aţi apucat să vedeţi „Scufiţa roşie“, în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii, aveţi şansa de a participa la ultimele două reprezentaţii din această stagiune, pe 17  şi pe 24 mai, de la ora 17.00.

„Scufiţa roşie“ înseamnă pentru mine o experienţă de mare emoţie pentru că este primul spectacol pe care l-am regizat, iar colaborarea cu Opera Comică pentru Copii înseamnă mereu o bucurie pentru mine. Când lucrezi cu Smaranda Oţeanu Bunea nu greşeşti niciodată, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.

Stela Popescu,
regizor

Întâmplările imaginate de scriitorul francez Charles Perrault şi preluate apoi de Fraţii Grimm vor prinde viaţă prin interpretarea plină de farmec a soliştilor teatrului. Îi veţi revedea pe micii artişti ai Operei Comice pentru copii: Jennifer Dumitraşcu, Ana Isopescu, Teddy Murg, Bogdan Şerban, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, alături de colegii lor „mari“: Valentino Tiron, Gabriela Daha, Raluca Oprea.

Veţi fredona alături de artiştii teatrului muzica modernă şi plină de umor a tânărului compozitor Roman Vlad, povestea derulându-se în decorul imaginat de scenografa  Viorica Petrovici.

În coregrafia Sorinei Tiron, veţi aplauda Baletul Operei Comice pentru Copii: Alis Gheorghe, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă,  Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Ionuţ Birjovanu, Daniel Manea, Octavian Iuga.

Info:

Pentru rezervarea biletelor:

telefon 021/319.28.19

de luni până joi între orele 9.00 – 16.00

vineri între orele 9.00 – 18.00

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

14
/07
/16

Festivalul EUROPAfest, eveniment sub Înaltul Patronaj al Casei Regale, aduce în cadrul ediției de vară de la Sinaia 6 concerte de muzică clasică și Summer Music Academy Sinaia. Devenită deja o tradiție, deschiderea EUROPAfest Summer Edition are loc la Castelul Peleș, în Sala de concerte a reședinței regale.

14
/07
/16

Katia Pascariu (33 de ani), actriță. Unul dintre sufletele Centrului de Teatru Educațional Replika, unde se joacă teatru pentru toată lumea. Chiar pentru toată lumea. Nu se plătește bilet de intrare. Katia Pascariu se dedică teatrului social, teatrului angajat, și povestea asta o face fericită. Cum și de ce?

14
/07
/16

La final de iulie, în plină vară, filmele scurte se mută sub cerul liber. Evenimentul Marele Picnic, adus la viață de ShortsUP, a ajuns la ediția a 3-a. Vineri, 29 iulie și sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19.00, Grădina Botanică din București devine destinație de vacanță în mijlocul orașului și gazdă a două seri de filme scurte, muzică jazz, proiecții multimedia și ateliere.

14
/07
/16

Vara aceasta, copiii sunt aşteptaţi la Cinema City pentru a primi în dar Paşaportul de Cinema şi a porni într-o călătorie minunată în lumea filmului, vizionând producţii pline de emoţie şi veselie, precum: „În căutarea lui Dory”, „Epoca de Gheaţă: Ploaie de meteoriţi”, „Singuri acasă”, „Pete şi Dragonul” sau „Alice în Ţara Oglinzilor”.

12
/07
/16

Polonia s-a calificat în sferturile Euro 2016, dar peste 25 de ani, dacă cineva își va aduce aminte de acest meci o va face datorită golului superb marcat de Shaquiri. Genul de bijuterie, care pe vremea când transmisiile în direct erau mai puține și reluările erau mai rare decât florile de colț, putea fi povestită ore în șir de un iubitor de fotbal unui înrobit de acest sport.

12
/07
/16

O idee greu de suportat pentru englezi: dincolo de un anume punct, precis delimitat în timp (1966, anul în care au devenit campioni mondiali, pe teren propriu, graţie unui arbitru sovietic lovit brusc de miopie), istoria fotbalului lor nu a mai fost reală.

12
/07
/16

Este oficial! Noul selecţioner al echipei naţionale, Tata Lucian Pintilie - Mircea Daneliuc a refuzat, din lehamite, postul - , a alcătuit Dream team-ul care se vor bate pentru calificarea la Mondialul din Rusia de peste doi ani.

12
/07
/16

Brazilia nu e la Euro. Ar fi meritat, la cât de prost a jucat zilele astea la Copa América (tocmai ce a pierdut la Peru, shuperu peru peru peru, fiind eliminată încă din grupe). Ar fi fost şi-n ton, şi-n semiton cu ce se întâmplă zilele acestea în Franţa, unde 24 de formaţii (enooooooooorm de multe!) expun pragmatism rudimentar, malaxează frustrări şi din când în când oferă şi ceva fotbal.

12
/07
/16

Trăim una dintre acele zile magice când după o cafea mare și amară nu putem spune nici că a fost bine, dar nici nu ne lasă inima să zicem că a fost rău. „Atunci, cum a fost?”, ar putea întreba un neutru. „Ca la noi”, ar fi primul răspuns valid, și orice am pune după ar strica totul.

12
/07
/16

Recunosc, am plâns la golul lui Basti împreună cu superba sa logodnică, jucătoarea de tenis Ana Ivanovici. Şi, odată cu noi, întreaga emisferă nordică. Mă uitam în jurul meu şi toți, tineri sau bătrâni, doamne elegante sau bărbaţi demni, îşi ștergeau lacrimile, fiecare într-un gest personal, încercând sa camufleze momentul.

12
/07
/16

În iunie 1984, eram prea mic și prea izolat ca să fi citit cartea lui George Orwell („1984”), dar suficient de mare ca să știu cum stă treaba cu „Big Broter”, care ne urmărea din toate pozițiile. Cu toate acestea, în luna aceea am fost cel mai liber om de pe pământ, grație fotbalului.