VIDEO EXCLUSIV Imagini din singurul spectacol de teatru în care joacă Luminiţa Gheorghiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-exclusiv-imagini-din-singurul-spectacol-de-teatru-in-care-joaca-luminita-gheorghiu/

Luminiţa Gheorghiu revine pe scena Teatrului Metropolis din Bucureşti, pe 2 martie, în singurul spectacol în care joacă în acest moment, „Baba care ascultă Abba“.

Un articol de Dan Boicea|19 Februarie 2013

Actriţa Luminiţa Gheorghiu revine pe scena Teatrului Metropolis din Bucureşti, pe 2 martie, în singurul spectacol în care joacă în acest moment, „Baba care ascultă Abba“, regizat de Theo Herghelegiu.

După succesul de la Festivalul de la Berlin, unde filmul „Poziţia copilului“, în care deţine rolul principal, a câştigat trofeul suprem, Ursul de Aur, Luminiţa Gheorghiu îşi reia locul în distribuţia unui spectacol despre două femei care îşi retrăiesc tinereţea pe care o asociază cu muzica formaţiei Abba.

„Baba care ascultă Abba“ se joacă sâmbătă, 2 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis. În spectacolul de o oră şi 45 de minute mai joacă Emilia Dobrin, Ion Arcudeanu, Dana Voicu şi Gabriel Duţu.

Luminiţa Gheorgiu, actriţă: „Dragostea şi râsul sunt cele mai bune leacuri pentru a putea trece cu sens prin această viaţă scurtă şi destul de complicată pentru fiecare dintre noi. Dacă Dumnezeu îţi mai face cadou şi simţul umorului eşti salvat şi dacă printre hohotele de râs îţi apare o lacrimă, vino să dansezi cu „Baba“ şi să asculţi Abba!“.

Citiţi şi: Interviu cu Luminiţa Gheorghiu: „Politicienii ar trebui să ajute filmul românesc, pentru că ne chinuim inimaginabil!“

Luminita Gheorghiu

 

Teatrul Metropolis (Strada Mihai Eminescu, nr. 89)

Baba care ascultă Abba, de Catherine Aigner
Regia: Theo Herghelegiu
Cu: Luminita Gheorghiu, Emilia Dobrin, Ion Arcudeanu, Dana Voicu, Gabriel Duţu
Preţ online: 24.84 lei
Preţ casa de bilete: 21.60 lei
Rezervările se pot face la numerele: 021 210 51 08 sau 0728 138 265
(în intervalul orar 10.00 – 19.00)
Când: sâmbătă, 2 martie, ora 19.00

01
/06
/17

PREVIEW Începe a 16-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca (2-11 iunie). Pentru că la un eveniment cinematografic atât de mare este esenţial să ştii ce filme vrei să vezi sau merită văzute, Ziarul Metropolis vă propune un ghid.

15
/10
/16

Povestea uluitoare a unui film, „Şi va fi...” (1992), realizat în România de un regizor basarabean, Valeriu Jereghi, cu bani de la Moscova şi în timp ce URSS se prăbuşea. Film relansat duminică, la sala de cinema a Muzeului Ţăranului, într-o proiecţie cu intrare liberă în cadrul „Les Films de Cannes a Bucarest”.

30
/11
/14

Daniela Apostol. 37 de ani. O fiică de 18 ani, Laura. Un festival de film documentar de 3 ani, Docuart Fest (primul slogan - „Cele mai frumoase povești sunt adevărate”). Și o pasiune pentru povești și tradiții care o urmărește și când merge pe stradă.

22
/09
/14

Proiectul "Fotografie în versuri și muzică" înseamnă ilustrarea unei poezii atât prin imagini, cât și prin pasaje muzicale originale, care să reflecte tema creației literare atât vizual, cât și auditiv.

30
/08
/14

Eugen Doga va susține primul său concert în aer liber la București, duminică, 31 august, la ora 18.00, în Parcul Titan. Cele mai frumoase compoziții ale sale vor putea fi ascultate în cadrul Zilei limbii române, eveniment organizat de Centrul Cultural Casa Artelor, al Primariei sectorului 3.

27
/08
/14

Suntem o societate de consum în care rareori produsele pe care le cumpărăm ne trebuie cu adevărat. Ignorăm propriile puteri și ne lăsăm controlați de reclame ascunse sub un concept. Ce facem când teatrul ne aduce toate aceste elemente pe scenă?

Page 1 of 3123