Academia vampirilor: câştigă două invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/academia-vampirilor-castiga-doua-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul RoImage vă oferă două invitaţii duble la filmul „Academia vampirilor“, valabile în perioada 17-27 februarie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Ziarul Metropolis|14 februarie 2014

Ziarul Metropolis şi distribuitorul RoImage vă oferă două invitaţii duble la filmul „Academia vampirilor“, valabile în perioada 17-27 februarie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Este ecranizarea primului volum din seria de romane de imens succes scrise de Richelle Mead, și spune povestea rebelei Rose Hathaway, Dhampir și gardian-învățăcel, și a celei mai bune prietene a ei, Lissa Dragomir, o prințesă Moroi, două adolescente de 17 ani,.

Ele se luptă pentru a se proteja una pe cealaltă după ce, fugare fiind, au fost prinse și aduse înapoi la Academia St. Vladimir, un internat secret destinat Moroilor (vampiri pașnici, muritori) și Dhampirilor (gardieni ai Moroilor, jumătate vampiri, jumătate oameni), și unde acum se află în pericol de moarte.

Aruncată înapoi în lumea periculoasă a societății Moroilor, dar și a liceului, Lissa se străduiește să-și facă un renume, în timp ce Rose se antrenează cu mentorul său Dimitri, de care e și îndrăgostită, pentru a deveni gardianul Lissei. Rose e gata să sacrifice orice pentru a o proteja pe Lissa atât de cei din Academie care vor să o exploateze, cât și de Strigoi (vampiri diabolici și nemuritori), care îi vânează pe cei ca ea.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la „Academia vampirilor“!

Până luni, 17 februarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi luni, 17 februarie, în jurul orei 12.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la filmul „Academia vampirilor“, programat la Hollywood Multiplex, în perioada 17-27 februarie.

Invitaţia va putea fi ridicată de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, de luni până vineri, între orele 12.00-18.00, iar locurile le veţi primi în momentul în care veţi prezenta invitaţiile la cinematograful Hollywood Multiplex.

Vă mulţumim pentru participare. Concursul s-a încheiat. Raluca Straia Andrei şi Michaela Ilie au câştigat cele două invitaţii duble. Invitaţia va putea fi ridicată de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, de luni până vineri, între orele 12.00-18.00, iar locurile le veţi primi în momentul în care veţi prezenta invitaţiile la cinematograful Hollywood Multiplex.

Foto din „Academia vampirilor“ – capturi film

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.