Marea Aventura LEGO 3D – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/marea-aventura-lego-3d-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Marea Aventura LEGO”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|21 februarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Marea Aventura LEGO”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

MAREA AVENTURĂ LEGO® spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, o figurină LEGO obișnuită să urmeze cu strictețe regulile, complet banal, dar care ajunge în centrul atenției după ce primește, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” și “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoși alături de care pornește într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este total nepregătit.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Marea Aventura LEGO 3D”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până sâmbătă, 22 februarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Marea Aventura Lego 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site duminică, 23 februarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În MAREA AVENTURA LEGO®, Will Ferrell, reputatul actor de comedie cunoscut pentru rolurile din The Campaign și Anchor Man 2, este vocea personajului President Business. Ce actor român, prezentator al emisiunii Vocea României, îl dublează pe Will Ferrell în versiunea dublată a filmului MAREA AVENTURA LEGO®?

1. Pavel Bartoș

2. Horațiu Mălăele

3. Alexandru Papadopol

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Marea Aventura LEGO 

 Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: MIRUNA POPESCU, LAUR MARIUS și BOGDAN PETRESCU. Felicitări! 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.