Ce podcasturi mai ascultăm: „Pauza de bine” cu Cristina Oțel
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-pauza-de-bine-cu-cristina-otel/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îţi creezi o viaţă care îţi vine ca turnată. „Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlneşti cu tine, dacă eşti pregătit să trăieşti o viaţă mai conştientă, aliniată cu valorile tale” – Cristina Oţel.

Un articol de Dan Boicea|17 ianuarie 2022

Podcastul este realizat de Cristina Oțel – Trainer & Life Design Coach cu peste 14 ani de experiență în Learning & Development. În 2018 a părăsit corporația în favoarea antreprenoriatului și însoțește oamenii în călătoriile lor de evoluție.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este…

cel despre neuroștiința obiceiurilor în care l-am avut invitat pe Paul Olteanu de la Mind Architect…

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Nu există episod în care să fiu în dialog cu un invitat și să nu extrag măcar o idee interesantă. Totuși, când am citit întrebarea, prima idee de care mi-am amintit a fost: ”Nimeni nu are nevoie de vinovăția ta”.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Ascultătorii îmi spun că le dă o stare de bine, că îi inspiră, îi ajută să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă, că învață lucruri noi și intră în contact cu invitații. Eu cred că schimbările apar cu adevărat abia atunci când oamenii aplică ceea ce aud în episoadele de podcast, respectiv atunci când conștientizările sunt dublate de acțiune.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Cel mai des ascult podcast-uri precum School of Greatness (Lewis Howes), On Purpose (Jay Shetty), Online Marketing Made Easy (Amy Porterfield).

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Dragi îmi sunt toate, dar dacă ar fi să mă limitez la doar 3, aleg așa:

Cum îți simplifici viața – Mădălina Preda – Profesional Organizer are o energie aparte, un mod aproape magnetic de a vorbi despre cum planificarea și organizarea ne pot simplifica viețile.

De ce să îmbrățișezi iernile sufletului tău – Un dialog liniștitor și inspirațional cu autoarea Katherine May despre cartea ei ”Wintering”

Episodul special de final de an înregistrat cu copiii mei – pentru gândirea lor magică și felul în care privesc lumea la 5, respectiv 10 ani
Linkuri unde poate fi ascultat podcastul

Spotify
Anchor
Apple Podcasts
Stitcher
YouTube
Google Podcasts
Amazon

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



27
/09
/17

INTERVIU Oana Răsuceanu și Asociația Culturală Control N invită liceenii să-și danseze poveștile, între 9 și 15 octombrie, în cadrul atelierului de dans contemporan pentru adolescenți Dance Yourself. Iată despre ce e vorba!

22
/09
/17

INTERVIU Născut în 1977, la Piatra Neamț, regizorul Daniel Sandu alegea să studieze în adolescență la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe” din Roman, experiență care avea să inspire primul său lungmetraj – „Un pas în urma serafimilor”, care intră astăzi în cinematografe.

06
/09
/17

Între 7 și 10 septembrie, trăim într-un oraș al dansului, datorită Bucharest International Dance Film Festival, care ne propune cele mai atrăgătoare filme de dans ale momentului. Despre provocările unui astfel de eveniment, am stat de vorbă cu coregrafa și regizoarea Simona Deaconescu, cofondatoare a festivalului ajuns la a treia ediție.

07
/08
/17

Renumitul director de imagine italian Blasco Giurato semnează imaginea filmului românesc ”Octav”, al regizorului Serge Ioan Celebidachi, ce va rula în cinematografe începând cu 6 octombrie 2017. Marcel Iureș are rolul principal în filmul în care mai joacă actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar. Blasco Giurato a semnat imaginea a peste 100 de filme, printre care și „Cinema Paradiso”, pelicula premiată cu Oscar.

01
/08
/17

Românul celebru în străinătate care a descoperit Legea Constructală, Membru de Onoare al Academiei Române din 2011, Doctor Honoris Causa a 18 universități din lume este printre primii 100 cei mai citați din inginerie. Profesorul universitar la Duke University, universitatea particulară de elită în SUA, ține prelegeri pe tot globul și a publicat 30 de cărți.

21
/07
/17

Bogdan-Alexandru Stănescu (BAS) coordonează colecția „Biblioteca Polirom”. BAS (39 de ani) este poet și, din acest an, romancier. Cartea sa „Copilăria lui Kaspar Hauser” a fost primită cu entuziasm, primind elogii peste elogii. Ne-am întâlnit să stăm un pic de vorbă despre cărți, nu neapărat ale noastre. A reieșit că situația nu e deloc roz. Iată.

12
/06
/17

În a doua zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (10 iunie) a fost prezentat spectacolul de dans aerian ”TANGO LA ALTITUDINE II”, semnat de coregrafa argentiniană Brenda Angiel, continuarea unui spectacol prezentat anterior tot la FITS de aceeași companie. Un performance în aer, în lumini, umbre și fum, într-un spațiu care nu mai e spațiu definit de limite ci e libertate și respirație largă.