Ce podcasturi mai ascultăm: „Pauza de bine” cu Cristina Oțel
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-pauza-de-bine-cu-cristina-otel/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îţi creezi o viaţă care îţi vine ca turnată. „Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlneşti cu tine, dacă eşti pregătit să trăieşti o viaţă mai conştientă, aliniată cu valorile tale” – Cristina Oţel.

Un articol de Dan Boicea|17 ianuarie 2022

Podcastul este realizat de Cristina Oțel – Trainer & Life Design Coach cu peste 14 ani de experiență în Learning & Development. În 2018 a părăsit corporația în favoarea antreprenoriatului și însoțește oamenii în călătoriile lor de evoluție.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este…

cel despre neuroștiința obiceiurilor în care l-am avut invitat pe Paul Olteanu de la Mind Architect…

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Nu există episod în care să fiu în dialog cu un invitat și să nu extrag măcar o idee interesantă. Totuși, când am citit întrebarea, prima idee de care mi-am amintit a fost: ”Nimeni nu are nevoie de vinovăția ta”.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Ascultătorii îmi spun că le dă o stare de bine, că îi inspiră, îi ajută să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă, că învață lucruri noi și intră în contact cu invitații. Eu cred că schimbările apar cu adevărat abia atunci când oamenii aplică ceea ce aud în episoadele de podcast, respectiv atunci când conștientizările sunt dublate de acțiune.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Cel mai des ascult podcast-uri precum School of Greatness (Lewis Howes), On Purpose (Jay Shetty), Online Marketing Made Easy (Amy Porterfield).

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Dragi îmi sunt toate, dar dacă ar fi să mă limitez la doar 3, aleg așa:

Cum îți simplifici viața – Mădălina Preda – Profesional Organizer are o energie aparte, un mod aproape magnetic de a vorbi despre cum planificarea și organizarea ne pot simplifica viețile.

De ce să îmbrățișezi iernile sufletului tău – Un dialog liniștitor și inspirațional cu autoarea Katherine May despre cartea ei ”Wintering”

Episodul special de final de an înregistrat cu copiii mei – pentru gândirea lor magică și felul în care privesc lumea la 5, respectiv 10 ani
Linkuri unde poate fi ascultat podcastul

Spotify
Anchor
Apple Podcasts
Stitcher
YouTube
Google Podcasts
Amazon

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



04
/04
/18

Muzicianul Mike Godoroja (53 de ani), cunoscut și ca realizator de emisiuni de radio și televiziune de profil blues, jazz sau rock, fondator al Mike Godoroja & Blue Spirit, a militat mereu ca românii să rămână în România. El ne-a oferit un interviu special în acest an al centenarului Marii Uniri.

02
/04
/18

ANCHETĂ Continuăm demersul de a vi-i prezenta pe unii dintre cei mai promiţători tineri regizori români de film ai momentului. Nu au debutat încă în lungmetraj, dar sunt şanse mari – scurtmetrajele lor stau deja mărturie – să tot auzim de următorii cinci cineaști în anii care vor veni: Radu Matei Bărbulescu, Cecilia Felméri, Cristina Haneș, Luiza Pârvu și Andrei Răuțu.

10
/12
/17

Anda Saltelechi a primit în acest an cele mai multe premii de interpretare feminină la diverse festivaluri importante din România, pentru rolul Francesca din one-woman show-ul „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu, care semnează și regia spectacolului.

03
/12
/17

ANCHETĂ Vă prezentăm cinci dintre cei mai promiţători tineri regizori români de film ai momentului. Nu au debutat încă în lungmetraj, dar sunt şanse mari - scurtmetrajele lor stau deja mărturie - să tot auzim de ei în anii următori: Octav Chelaru, Ana-Maria Comănescu, Ruxandra Ghiţescu, Roxana Stroe şi Andrei Tănase.

28
/10
/17

Dan Puric vorbeşte despre: România, situaţia profesională a actorului de teatru şi de pantomimă român, valoarea în România, teatrul si regimul politic totalitar, identitatea culturală a Europei de Est după 1989, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

10
/10
/17

INTERVIU Andi Vasluianu și-a petrecut copilăria în Teatrul Nottara, unde bunicul său era regizor. Astăzi îl vedem pe scena aceluiași teatru, dar mai ales ne-am obișnuit să-l vedem în filme. Cel mai nou dintre acestea este „Breaking News”, în regia Iuliei Rugină, film pe care îl găsiți în aceste zile în cinematografe și de la care pornește și discuția de față.