“Fabuloasa lume a banilor” – Prima expoziţie interactivă pe teme de educaţie financiară pentru copii
https://www.ziarulmetropolis.ro/fabuloasa-lume-a-banilor-prima-expozitie-interactiva-pe-teme-de-educatie-financiara-pentru-copii/

Muzeul Naţional de Istorie a României are plăcerea de a găzdui “Fabuloasa lume a banilor”, prima expoziţie interactivă pe teme de educaţie financiară pentru copii din România, în perioada 2012 – 30 aprilie 2013. În cadrul acestei expoziţii Fabuloasa lume a banilor copiii vor învăţa să-şi organizeze bugetul personal, să-şi prioritizeze nevoile şi cheltuielile, vor acumula […]

Un articol de Andrada Văsii|22 februarie 2013

Muzeul Naţional de Istorie a României are plăcerea de a găzdui “Fabuloasa lume a banilor”, prima expoziţie interactivă pe teme de educaţie financiară pentru copii din România, în perioada 2012 – 30 aprilie 2013.

În cadrul acestei expoziţii Fabuloasa lume a banilor copiii vor învăţa să-şi organizeze bugetul personal, să-şi prioritizeze nevoile şi cheltuielile, vor acumula cunoştinţe despre noţiuni financiare şi istoria banilor, precum şi multe alte lucruri pe care vă invităm să le descoperiţi în cadrul expoziţiei.

Fabuloasa lume a banilor” (Show me the money!) este o expoziţie interactivă concepută de ZOOM – Muzeul Copiilor dn Viena în colaborare cu FRida & freD – Muzeul Copiilor din Graz.

Muzeul Naţional de Istorie a României are plăcerea de a fi partenerul acestui proiect Fabuloasa lume a banilor , organizarea acestei inedite expoziţii fiind posibilă în România prin intermediul Băncii Comerciale Române (BCR) şi Erste Group Bank, în cadrul programului “Sponsorizare care aduce VALOARE”.

Expoziţia Fabuloasa lume a banilor este adresată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi poate fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 09.00-15.30.

02
/02
/24

Jurnalismul de investigație din Balcani, Europa Centrală, țările Parteneriatului Estic, precum și Cipru și Malta, a întâmpinat numeroase provocări în ultimii ani. În multe țări din regiune, peisajul media este plin de (auto-)cenzură, iar inițiativele independente și critice sunt insuficiente. Jurnaliștii se confruntă deseori cu amenințări, hărțuire și acțiuni legale, ceea ce le restricționează tot mai mult capacitatea de a documenta și raporta problemele acute din societatea actuală.

02
/02
/24

În perioada 5 – 23 februarie 2024, Elite Art Gallery vă invită la expoziția artistului Leo Dolghier Oleg, „Symbiosis”, curatoriată de istoricul de artă, Felicia Acsinte. În cadrul vernisajului, care va avea loc pe data de 8 februarie, începând cu ora 18:00, expoziția va fi îmbogățită cu un element interactiv și dinamic, prezentat de artistul performer, Alexandru Medinschi, completând astfel călătoria vizuală printr-o experiență captivantă.

02
/02
/24

„Apropo de poveste” este despre poveste, poveștile în care credem cu toții și pe care ne place să le ascultăm. Dar povești reale, din socialul imediat. Proiectul propune un laborator de teatru dedicat tinerilor absolvenți, care combină ateliere pe estetici teatrale neconvenționale (măști, teatru-dans, teatru de animație) cu tematici sociale pentru a produce două producții noi de teatru, inovatoare.

31
/01
/24

RECOMANDĂRI Ziarul Metropolis vă recomandă, în prima lună din an, o întoarcere în fabuloasa lume a cărților. Biblioteci, obsesii, mistere, personaje și o pasiune salvatoare, în 3 cărți despre cărți, care fac deliciul oricărui iubitor de literatură.

31
/01
/24

Povestea din Ivona, Principesa Burgundiei de Witold Gombrowicz, cel mai mare dramaturg polonez, este adusă în contemporaneitate de Andrei și Andreea Grosu, la Teatrul Nottara, într-o montare inedită, tulburătoare, care îi va oferi spectatorului ocazia să se privească într-o oglindă a adevărului frust, neîndulcit. Premiera oficială are loc pe 9 februarie, la Sala „George Constantin”, de la ora 19:30.

31
/01
/24

În februarie, pe HBO Max ai conținut nou de urmărit în fiecare zi a lunii! Cu 29 de titluri noi, este la alegerea ta dacă vrei să urmărești cele mai noi filme, seriale, documentare, animații de pe HBO Max sau, de ce nu, să te pui la curent cu altele dintre sutele de titluri care sunt deja pe platformă.