Fundația Calea Victoriei îți dă întâlnire la tine în sufragerie – 20% reducere la cursuri online pentru întreaga familie
https://www.ziarulmetropolis.ro/funda%c8%9bia-calea-victoriei-%c3%ae%c8%9bi-d%c4%83-%c3%aent%c3%a2lnire-la-tine-%c3%aen-sufragerie-%e2%80%93-20-reducere-la-cursuri-online-pentru-%c3%aentreaga-familie/

Cei care sunt deja familiari cu programul Fundaţiei Calea Victoriei ştiu că de 12 ani le oferim cursanţilor noştri o experienţă de învăţare inedită şi o variantă de a-şi petrece timpul liber într-un mod util şi plăcut. Cursurile Fundaţiei au promovat întotdeauna cultura, arta, curiozitatea şi dorinţa de a te autodepăşi.

Un articol de Petre Ivan|20 martie 2020

Nu ne oprim nici acum și vă dăm întâlnire, cu aceleași subiecte electrizante și lectori charismatici, chiar la voi în sufragerie! Fundația Calea Victoriei a trecut toate cursurile lunii aprilie în online. Ai nevoie doar de calculator sau telefon și o conexiune bună la internet, ca să participi live la Cursul de Actorie, Vorbire în public sau Fotografie de portret.

Și pentru că în această perioadă toți avem nevoie să ne păstrăm starea de bine și mintea în funcțiune, te invităm să participi la cursuri alături de întreaga familie. Poți plăti un singur loc la curs și apoi să vă desfătați împreună cu Istoria Religiilor, Barocul și clasicul în arhitectură, sau să acumulați noi cunoștințe la Cursul de Diplomație. În plus ai 20% reducere la orice curs online din aprilie, dacă faci plata în perioada 19-27 martie.

Vestea bună este că nu mai ești limitat de spațiu în nici un fel. Indiferent de locul din țară sau din străinătate în care te afli acum, poți să-ți petreci două ore pe seară descoperind Atelierul de Scenaristică, ritualurile din Magia românească, Cum să-ți îmbunătățești stima de sine sau orice alt subiect care te fascinează, dar pentru care nu ai avut timp până acum.

Programul complet al cursurilor ONLINE din luna Aprilie se află AICI.

Cursurile vor fi transmise seara, între 19-21, prin Zoom.us. Ca și până acum, trebuie să faci înscrierea de pe site, de pe pagina cursului, apoi să achiți taxa de participare. Cu câteva zile înainte de data începerii, noi îți vom transmite un link unde vei urmări cursul ales.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

04
/10
/21

Până la 14 octombrie, în cadrul Cineclubului One World Romania, pot fi vizionate gratuit pe site-ul Sahia Vintage câteva din filmele documentare, aflate la granița dintre funcția utilitară și vena experimentală, ale lui Mircea Săucan, dar și ale lui Radu Gabrea, Tudor Eliad sau Sergiu Nicolaescu.

01
/10
/21

BFFF 2021 a inclus o secţiune competiţională internaţională, la care s-au înscris peste 100 de scurtmetraje de modă, oferind patru premii. Câștigătorii au fost selectați de un juriu format din profesioniști din film, advertising și modă de pe scena locală și cea internaţională: Grigor Devejiev - Creative Director Jam Project, Marley Hansen - curator Nowness, Marcin Kempski - fotograf de modă londonez, Sandra Bold - Global Creative Director Publicis și Ina Borcea - fashion editor Harpers Bazaar.

30
/09
/21

Spectacolul continuă, acțiunea escaladează și toată sala vibrează pentru cel mai așteptat film din ultima perioadă, super producția 'Nu e vreme de murit' ajunge în avanpremieră pe marile ecrane din 30 septembrie la Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

29
/09
/21

CRONICĂ DE FILM Pentru un film de debut al unui regizor de teatru care nu a mai făcut până acum cinema, „Câmp de maci” (2020), de Eugen Jebeleanu, are o rigoare estetică neaşteptată, dar şi o lipsă de încrâncenare demnă de salutat.

28
/09
/21

CRONICĂ DE FILM „Crai nou” (2021), debutul Alinei Grigore, recent câştigător la Festivalul de la San Sebastian, aduce un aer proaspăt în cinematografia română.

28
/09
/21

THE FRENCH DISPATCH, LAND, QUO VADIS, AIDA?, scurtmetraje românești și internaționale, cele mai apreciate filme românești ale momentului si filmele premiate la Festival se văd în cadrul Retrospectivei ANONIMUL 2021 la ARCUB, Cinema Elvire Popesco și Terasa Institutului Francez între 28 septembrie și 3 octombrie.

27
/09
/21

În ultima săptămână din septembrie, „Cinema sub clar de lună“ aduce pe ecranul din Grădina Muzeului Național al Literaturii Române două dintre cele mai noi filme românești, Câmp de maci și documentarul Spioni de ocazie, alături de producții străine care au avut un parcurs spectaculos: Night of the Kings, aflat pe lista scurtă la premiile Oscar, și Apples, co-produs de Cate Blanchett și propus anul trecut de Grecia la Oscarul pentru Cel mai bun film internațional.

27
/09
/21

Frumoasa și bestia întâlnește viitorul tehnologiei în Belle, producția-fenomen semnată de regizorul japonez Mamoru Hosoda, care va deschide cea de-a 16-a ediție Animest. Prezentat în premieră internațională la Cannes, anime-ul Sci-Fi în care o adolescentă devine cea mai bună versiune a sa într-un univers paralel, creat în mediul virtual, se va vedea pentru prima dată pe marele ecran din România vineri, pe 8 octombrie, de la orele 18:30 și 21:30, la Cinema Elvire Popesco. Filmul va putea fi urmărit în curând în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Bad Unicorn.