Program teatrului În Culise în perioada 12-18 aprilie
https://www.ziarulmetropolis.ro/program-teatrului-in-culise-in-perioada-12-18-aprilie/

În perioada 12-18 aprilie programul teatrului În Culise cuprinde piese diverse, pentru toate gusturile.

Un articol de Andrada Văsii|11 aprilie 2013

În perioada 12-18 aprilie programul teatrului În Culise cuprinde piese diverse, pentru toate gusturile, după cum urmează:

VINERI, 12 Aprilie ora 20:00
O SEARĂ FURTUNOASĂ – Spectacol invitat. Comedie
Scenariul şi regia: Claudia Negroiu
Cu: Claudia Negroiu, Monica Alexandrescu, Dana Porlogea, Ninel Petrache, Răzvan Dragu
Durata: 1h15
Preţ bilet: 22.5

După 10 ani de turnee în lumea întreagă şi distincţii în Tanganica şi Congo, Caragiale revine la el acasă! Se anunţă aşadar iar PREMIERĂ în ţară a mega spectacolului „O SEARĂ FURTUNOASĂ” după nenea Iancu, într-o forumulă magică, nemaivazută, nemaifacută, nemaipomenită!

ORA 22:00

STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU ŞI ANDREI
Preţ bilet: 20 lei

SAMBATA, 13 Aprilie ora 20:00 
STAND UP COMEDY cu ARISTOCRAŢII
Preţ bilet: 20 lei

Aristocraţii este o trupă de stand up comedy românesc. Stand up-ul nu e făcut româneşte, doar în limba română şi de către români pentru public român.

Trupa a luat fiinţă în februarie 2007. Legenda formării ei spune că, simţind apropierea unei crize economice mondiale, un grup de aristocraţi au hotărât să treacă prin iminentul lor faliment cu zâmbetul pe buze.

Cei patru Aristocraţi sunt cinci.
ORA 23:00
STAND UP COMEDY cu ARISTOCRAŢII

DUMINICA, 14 Aprilie ora 20:00
IUBITUL MEU… LEONARD
Muzică şi versuri de Leonard Cohen
Cu: Diana Giubernea
Regia: Mona Gavrilaş
Durata: 1 h
Preţ bilet: 25 lei

După mai mult de 7 ani pe scenă, cu piesa „Monoloagele Vaginului”, echipa Mona Gavrilaş – Diana Giubernea intrigă publicul cu un nou spectacol intim şi personal. „Iubitul meu… Leonard” îl are în centrul atenţiei pe însuşi Leonard Cohen, interpret iubit şi admirat în lumea întreagă. Piesa montată pe poezia şi muzica artistului, captivează publicul într-o călătorie despre viaţa lui, începând cu un Leonard matur, trecut prin viaţă, continuând cu un Leonard în tinereţe care se îndrăgosteşte şi sfârşind cu Leonard – copil abia nascut. Drumul este parcurs invers – de la maturitate la copilărie- urmărind un labirint al trăirilor intens, după cum Ana Blandiana spunea „Ar trebui să ne naştem bătrâni”.

LUNI, 15 Aprilie

MARTI, 16 Aprilie ora 20:00
CUM SE ZICE – comedie
De Roberto Mazzucco
Cu: Alexandru Minculescu, Ştefan Nistor, Maria Popovici, Ionuţ Iftimiciuc.
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h30
Preţ bilet: 22.5 lei

Ai fost vreodată la teatru? Dar la o repetiţie ai fost vreodată? În Culise lucrurile stau cu totul altfel decât te-ai fi gândit. Pentru prima dată ai şansa să vezi cum pregătesc marile stele ale scenei un spectacol. Şi ţine-te bine de scaun…ai să râzi din prima secundâ până la ultima.
Teatrul În Culise prezintă o comedie excepţională în regia lui Cristian Bajora, care prezintă 3 actori şi un regizor în plin proces de creaţie al unui… spectacol de teatru. Multă încrâncenare, multe gafe, crime şi iubiri! Nu rata un super spectacol marca În Culise!

MIERCURI, 17 Aprilie ora 20:00
FRUMOASA CĂLĂTORIE A URŞILOR PANDA POVESTITĂ DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITĂ LA FRANKFURTH – romantic, filosofic
De Matei Vişniec
Cu: Cosmina Soare, Ştefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu
La saxofon: Sofian Miron
Durata: 1h15
Preţ bilet: 22,5 lei

Cãlãtoria urşilor panda reprezintã înseşi vietile lor trãite pânã la punctul terminus. Viaţa este privitã ca „vis al morţii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, cãtre atingerea ataraxiei. Cãlãtoria urşilor panda trimite cu gândul la cãlãtoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tigãnci”. Totodatã ea reprezintã proiecţia unui nou început, un nou „ab origo, punctul iniţial al unei noi vieţi.

Şi astfel nimic nu se pierde, totul se transformã, cãci totul este un ciclu neîntrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

JOI, 18 Aprilie ora 20:00
SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică
După Ştefan Caraman
Cu: Ştefan Nistor, Maria Popovici
Regia Cristian Bajora
Durata: 1h
Preţ bilet: 30 lei

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Mariei Popovici, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.