Teatrul Mic prezintă Stagiunea estivală 2020
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-mic-prezinta-stagiunea-estivala-2020/

Teatrul Mic anunţă programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfăşura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînţeles, respectând măsurile şi regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Un articol de Petre Ivan|11 august 2020

Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie” după Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00. O nouă reprezentație a spectacolului va mai avea loc în data de 22 august 2020, ora 20:00, pe o scenă special amenajată din Parcul Cișmigiu.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă” în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00. 

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu. De asemenea, spectacolul va mai avea programată o reprezentație și în data de 12 septembrie, ora 20:00, pe scena din Parcul Cișmigiu.

Biletele Stagiunii Estivale 2020 vor putea fi achiziționate în pachete de câte 1 – 2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, de la casa de bilete a Teatrului de Revistã “Constantin TãnaseBucurești, casa de bilete a Teatrului de Vară (în intervalul orar 17:00 – 20:00, doar în ziua spectacolului), sau începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic.

Mai multe detalii despre spectacole: https://www.teatrulmic.ro/spectacole/.

Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.

03
/11
/23

Fundația Culturală „Camil Petrescu” (FCCP) continuă să construiască contexte pentru un dialog profesional bogat în mediul teatral autohtom, lansând, astăzi, 3 noiembrie 2023, un nou proiect – un podcast realizat de Zomir Dimovici.

03
/11
/23

În perioada 6-19 noiembrie 2023, la sediul ICR Londra va putea fi vizitată expoziția documentară „Circular Catalysts“, program al British Council România, realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

03
/11
/23

În luna noiembrie, compania independentă de teatru Vanner Collective își aduce pe scenă spectacolele atât în spațiile consacrate, cât și în cadrul proiectului „Deschis - microstagiune de spectacole invitate”, de la Teatrul Masca din București, și în programul Festivalului Caleido, care se va desfășura în 2023 la Timișoara.

02
/11
/23

La începutul lunii noiembrie, MNAC deschide noul sezon expozițional, Art Safari Stars Edition continuă să atragă iubitorii artelor vizuale pe Lipscani cu două noi expoziții, iar la MNAR sezonul de toamnă s-a lansat cu un important eveniment dedicat sculpturii.

02
/11
/23

Nu pierdeți expoziția de final a celei de-a doua ediții a proiectului ATELIERE DE PRACTICI COLABORATIVE, program de educație non-formală prin artă co-finanțat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului Cultura 2023!