Justin si cavalerii 3D – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-justin-si-cavalerii-3d/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Justin şi cavalerii 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|13 octombrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Justin si cavalerii 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

A fost odată ca niciodată un regat din care toți cavalerii au fost alungați, iar birocrații au venit la putere. Ordine, disciplină și muultă plictiseală domnea peste ținut. În astfel de timpuri se nasc cei mai mari eroi. Și, uneori, cei mai mari eroi nu sunt deloc… mari. Fă cunoștință cu Justin! Pornește cu el într-o minunată aventură 3D, alături de cavaleri și prințese, balauri și avocați, bunici și călugări înțelepți.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Justin si cavalerii 3D!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 14 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Justin si cavalerii 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de pe 21 octombrie până pe 31 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 15 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce personaj celebru, supranumit “vocea filmelor”, dublează în limba română vocea bunicii lui Justin ?

1. Irina Margareta Nistor

2. Emma Thompson

3. Annette Bening

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Justin si cavalerii 3D

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALINA CODREANU, ROXANA DUMITRASCUTA, DUMITRU-DANUT  STEMATE.

 

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Pagina 4 din 7« Prima...23456...Ultima »