Câştigă 3 invitaţii la filmul „Rush” („Rivalitate şi adrenalină”)!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-la-filmul-rush-rivalitate-si-adrenalina/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Rush”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|30 septembrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Rush”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Piloții de Formula 1 îți repetă o minciună: moartea e ceva ce li se-ntâmplă altora. Și, cu cât sunt mai aproape de moarte, cu atât se simt mai vii. În epoca de aur a competiției vitezei, campionii James Hunt și Niki Lauda se împing unul pe altul până la limita rezistenței fizice și psihice, prinși într-un vârtej al rivalitătii și dependenței de adrenalină. Într-un sport în care nu există loc pentru erori: o singură greșeală și ești mort!

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 30 septembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Rush, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site marți, 1 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul cărui campion celebru de Formula 1 este interpretat de Chris Hemsworth în Rush?

1. Niki Lauda

2. James Hunt

3. Mario Andretti

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

CONCURSUL s-a încheiat. Câștigătorii sunt: CATALINA BUICA, DENISA OPREA și NICOLETA MANALOIU. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.