Câştigă o invitaţie la Sala Radio!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-sala-radio/

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele şi Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert şi Sibelius. Participând la concurs, poţi câştiga o invitaţie de două locuri!

Un articol de |13 mai 2013

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câștiga o invitație de două locuri!

Dirijorul francez AMAURY DU CLOSEL, format în celebrul Conservator din Paris, soseşte la pupitrul Orchestrei de Cameră Radio, pentru un concert care va reuni mari compozitori. Evenimentul le oferă melomanilor prilejul de a-i asculta pe pianistul Horia Maxim – care a susţinut recitaluri şi concerte în Germania, Franța, Italia, Austria şi Japonia şi a înregistrat partituri celebre pentru coloana sonoră a unor filme produse în Franţa şi Statele Unite ale Americii – şi pe violoncelistul HYUNAH PARK.

Răspunde printr-un comentariu la întrebarea „Care este adresa Sălii Radio?“ și ești înscris în tragerea la sorți pentru două invitații a câte două locuri. Câștigătorii vor fi anunțati vineri, 17 mai. Biletele se vor ridica de la casa de bilete a Sălii Radio, în seara concertului.

Foto: Alexandru Dolea

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.