Ce podcasturi mai ascultăm: ”Thinking Made Visible” cu Mădălina Vasiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-thinking-made-visible-cu-madalina-vasiu/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Thinking Made Visible“, un podcast despre gândire făcută vizibilă prin care învăţăm cu toţii să analizăm contexte, să luăm decizii şi să antrenăm abilităţi, prin experienţele mai multor oameni care creează lucruri faine.

Un articol de Dan Boicea|16 mai 2021

Podcastul este realizat de Oana Mădălina Vasiu, om de marketing pasionat de natura umană și felurile prin care ea se dezvoltă, alături de echipa Grai Media & Digital – o agenție de Content Production din Cluj Napoca.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este… 

Cum transformi frica în combustibil pentru reușită. O conversație cu Horia Radu, disponibilă aici.

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Importanța gândirii făcute vizibilă, în leadership, parenting, relații și Viață, descrisă de Urania Cremene, în episodul de aici.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Nu cred că-l ajută podcastul. Cred că-l ajută perspectivele pe care i le aduce în câmpul mental fiecare conversație, fiecare experiență și interpretare a celor care-și fac gândirea vizibilă. Cred că e o cale prin care un ascultător își poate deschide mintea. Se poate conecta cu oameni care au deja proiecte scoase în lume, prin care contribuie, în feluri diverse la dezvoltarea noastră. Podcastul e despre umanitate, trăiri diverse, emoții, bani, carieră, reușite și nereușite, cărți, povești, călătorii, sănătate, gândire făcută vizibilă.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Îmi place foarte mult podcastul lui Aubrey Marcus, cu același nume. E despre spiritualitatea reală, cea de dincolo de marketing și cursuri. Și dacă asculți episoadele de mai demult și până azi, vezi cum s-a schimbat Aubrey și cum și-a integrat dezvoltarea ca bărbat.

Și Business Wars – care e excelent produs. Îmi place că e despre business și că e creat asemeni unui serial, pe care-l asculți. Foarte multe insight-uri legate de antreprenoriat și leadership găsești în el.

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Teribil de greu de ales, pentru că toate mi-s dragi!

Iubesc episodul cu Daniel Scuturici, pentru că e despre dezvoltare personală, dar din alt unghi.

Ador discuția mea cu Georgiana Spătaru – energia ei și felul în care explică e pură magie.

Iar conversația cu Lorand Soares Szasz mi-e dragă pentru că mi-a permis să duc discuția dincolo de ce povestise în alte contexte, până atunci.

Linkuri unde poate fi ascultat podcastul:

Spotify
Apple Podcast
Stitcher

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



10
/02
/16

Pasionat de muzica clasică și de jazz, Gelu Nițu joacă într-un spectacol inspirat din viața unuia dintre compozitorii săi preferați, Paganini. Povestește despre cum a lucrat cu regizorul american Mick Davis, despre rolurile din teatru și despre relația cu publicul. 

30
/12
/15

Mihaela Drăgan (29 de ani), romă, actriță, feministă. A cunoscut, în anii din urmă, succesul în teatrul independent românesc, cu spectacole precum “Del Duma”, “La Harneală” sau “Gadjo Dildo”. Dar cine este, de fapt, Mihaela Drăgan? De unde vine? Și, mai ales, încotro se îndreaptă?

23
/12
/15

INTERVIU „Îmi plac cel mai mult genurile amestecate – dramediile”, spune actriţa Mihaela Sîrbu, cunoscută pentru roluri din filme-reper recente ale Noului Cinema Românesc, precum „Aferim!”, „Toată lumea din familia noastră” şi „Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism”. Un interviu special despre actoria de film.

03
/12
/15

DUBLU-INTERVIU Răzvan și Andreea Stoica sunt frați și muzicieni care împărtășesc aceeași pasiune. Locuiesc în Amsterdam și... mai peste tot în lume, pe unde au concerte. În seara asta îi puteți asculta la Sala Radio, într-un spectacol-eveniment: „Duo Stradivarius”. Răzvan și Alexandru Tomescu vor cânta la viorile Stradivarius, iar Andreea îi va acompania la pian.

29
/11
/15

„Alături de filme de festival, MUBI înseamnă și filme cult și clasice, așa că o bună parte din catalog conține nume sonore din istoria cinematografiei”, afirmă, într-un interviu pentru Ziarul Metropolis, Ioana Diaconu, reprezentanta pentru România a MUBI, platformă internaţională de filme.

28
/11
/15

MEMORIA CULTURALĂ Cine-şi mai aminteşte de „Răzbunarea haiducilor”, „Răpirea fecioarelor”, „Zestrea domniţei Ralu” sau de serialul de televiziune „Toate pânzele sus!”? În peste 40 de ani de film românesc, Colea Răutu a creat roluri memorabile. S-a născut pe 28 noiembrie 1912.