Jocul lui Ender – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/jocul-lui-ender-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Jocul lui Ender”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|30 octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Jocul lui Ender”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Ne știu strategiile și ne-au învățat punctele slabe. Ultimul atac aproape ne-a distrus. E nevoie de un nou tip de soldat. Unul care nu gândește ca noi. Unul care nu se teme de ceea ce ne temem noi. Unul la care inamicul nu s-ar aștepta niciodată. Ender Wiggins este numele unui nou erou.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Jocul lui Ender!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 31 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Jocul lui Ender, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 5 noiembrie.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 1 noiembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul colonelului Graff din „Jocul lui Ender” este jucat de acest actor celebru, care a putut fi văzut în această toamnă pe marile ecrane în thrillerul „Paranoia”. Care este numele lui?

1. Harrison Ford

2. Keanu Reeves

3. Cristoph Waltz

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Jocul lui Ender

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: Emil-Ștefan Crăciun, Zsolt Papp și Teca Andreea. Felicitări!

 

27
/11
/13

Art in Bucharest și Ziarul Metropolis te invită sâmbătă, 30 noiembrie, la o plimbare prin Bucureștiul artistic. Participă la concurs și te vei putea întâlni cu sculptorul Lucian Țăran, cu artistul vizual Zoița Delia Călinescu și cu imaginile unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi contemporani, Josef Koudelka.

Pagina 3 din 712345...Ultima »