Noi 4, cu Marius Manole şi Lia Bugnar. Câştigă o invitaţie dublă!
https://www.ziarulmetropolis.ro/noi-4-cu-marius-manole-si-lia-bugnar-castiga-o-invitatie-dubla/

„Teatrul nu e o clădire“ vă propune o retrospectivă a celor mai populare spectacole de teatru gândite de Lia Bugnar, în fiecare joi seară, în luna decembrie, de la ora 22.00 la Godot Cafe Teatru, str. Blănari, nr 14. Câştigă o invitaţie la „Noi 4“!

Un articol de Judy Florescu|3 decembrie 2013

„Teatrul nu e o clădire“ vă propune o retrospectivă a celor mai populare spectacole de teatru gândite de Lia Bugnar, în fiecare joi seară, în luna decembrie, de la ora 22.00, la Godot Cafe Teatru, str. Blănari, nr. 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 021.316.16.82 şi 0736.414.244 zilnic între orele 12.00 şi 19.00. Spectacolul care inaugurează noaptea de teatru de la Godot este „Noi 4“.

Maria Obretin este femeia înșelată de soț, care își acceptă soarta definitiv. Ilinca Manolache întruchipează tipologia fetelor de 18 ani din ziua de azi – ar face orice pentru dragoste, chiar dacă ea vine raționalizat din partea unui bărbat însurat, 2 ore pe săptămână.

Lia Bugnar este femeia de cartier, care, prin replicile sale tăioase ca un cuțit bine ascuțit, le pune la punct pe Maria și pe Ilinca. Marius Manole e un Victor care o caută pe femeia vieții sale pe toate drumurile, chiar dacă lasă suferință în urma sa.

Noi 4 - Marius Manole, Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la „Noi 4“!

Până joi, 5 decembrie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi joi, 5 decembrie, în jurul orei 10.30, va primi o invitaţie pentru două persoane la spectacolul Noi 4, programat la Godot Cafe Teatru (Str. Blănari nr. 14, Bucureşti), joi, 5 decembrie, de la ora 22.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Godot Cafe Teatru, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Concursul s-a încheiat. Smaranda Rutzui a câştigat invitaţia pentru două persoane. Felicitări!

Foto din spectacolul Noi 4 – Cătălina Flămînzeanu

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.