Pisica verde, un nou spectacol la Teatrul Metropolis. Câştigă 6 invitaţii!
https://www.ziarulmetropolis.ro/pisica-verde-un-nou-spectacol-la-teatrul-metropolis-castiga-6-invitatii/

Teatrul Metropolis din Bucureşti îşi îmbogăţeşte repertoriul cu spectacolul „Pisica verde“, revelaţia Galei Tânărului Actor Hop de la Costineşti de anul acesta, producţie care a primit premiul Ziarului Metropolis pentru cel mai bun spectacol. Câştigaţi 6 invitaţii la spectacolul regizat de Cristi Juncu!

Un articol de Ziarul Metropolis|12 decembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti îşi îmbogăţeşte repertoriul cu spectacolul „Pisica verde“, revelaţia Galei Tânărului Actor Hop de la Costineşti de anul acesta, producţie care a primit premiul Ziarului Metropolis pentru cel mai bun spectacol. Câştigaţi 6 invitaţii la spectacolul regizat de Cristi Juncu!

Dacă vreţi să aflaţi ce se întâmplă după ce pui o monedă de 50 de bani pe linia de tramvai, de câte ori te poţi reîncarna, cum să faci un baiat să te iubească sau un om să moară, sau dacă se poate desena un dinozaur fără să ridici creionul de pe hârtie, veniţi la spectacolul „Pisica Verde“!

La Gala Hop, Premiul „Cornel Todea” – Premiul pentru cea mai bună trupă de actori, a fost acordat spectacolului „Pisica verde” de Elise Wilk, cu: Rareş Andrici, Irina Antonie, Andrei Cătălin, Anghel Damian, Diana Roman, Georgiana Vişan. Producţia a mai fost recompensată şi cu Premiul publicului pentru cel mai bun spectacol.

Vă invităm pe 13 decembrie 2013, la Teatrul Metropolis, la spectacolul de teatru Pisica verde regizat de Cristi Juncu!

Pisica verde

Câştigă 6 invitaţii la spectacolul „Pisica verde“!

Până vineri, 13 decembrie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei şase câştigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 13 decembrie, în jurul orei 12.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Pisica verde“, programat la Teatrul Metropolis vineri, 13 decembrie, de la ora 19.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Teatrul Metropolis, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii celor 6 invitaţii sunt: Budrugeac Iulia, Delia Carmen, Ana-Maria Burca, Paul Vasile, Anca Bălinişteanu şi Martin Mtt. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis, Bucureşti (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2)

PISICA VERDE de Elise WILK

Regia: Cristi Juncu
Scenografia: Cosmin ARDELEANU

vineri, 13 decembrie 2013, ora 19.00

Cu: Rareș ANDRICI – Dani
Diana ROMAN – Bianca
Anghel DAMIAN – Robert
Irina ANTONIE – Roxana
Georgiana VIȘAN – Flori
Andrei CĂTĂLIN – Boogie/Robert

Preţ casa de bilete: 21.60 Lei

Durata: 1h 15 min

Rezervările se pot face la numerele: 021.210.51.08 sau 0728.138.265 (în intervalul orar 10.00 – 19.00)

Foto din Pisica verde – pagina oficială de Facebook

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.