Supravietuitorul, cu Mark Wahlberg. Câştigă două invitaţii!
https://www.ziarulmetropolis.ro/supravietuitorul-cu-mark-wahlberg-castiga-doua-invitatii/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Supravietuitorul“ („Lone Survivor“), cu Mark Wahlberg, valabile doar în weekendul 25-26 ianuarie, la Movieplex Plaza România.

Un articol de Ziarul Metropolis|22 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Supravietuitorul“ („Lone Survivor“), cu Mark Wahlberg, valabile doar în weekendul 25-26 ianuarie, la Movieplex Plaza România.

Bazat pe fapte reale de eroism şi curaj, „Supravieţuitorul“ spune povestea incredibilă a patru soldați, membri ai trupelor speciale SEAL, plecați într-o misiune sub acoperire pentru a neutraliza un lider al-Qaeda, și care sunt prinși în ambuscadă de către inamic în munții Afganistanului.

Puși în fața unei decizii morale imposibile, izolați și fără speranță să primească vreun ajutor, soldații sunt înconjurați de forțe talibane mult mai numeroase și pregătite de război. Cei patru vor fi nevoiți să găsească rezerve de forță și de curaj, pentru a rămâne în luptă până la final.

Distribuția e condusă de Mark Wahlberg,  (The Fighter, Contraband), în rolul lui Marcus Luttrell, autorul romanului autobiografic „Lone Survivor,” care a devenit reursă motivațională datorită lecțiilor despre forța spiritului uman atunci când suntem împinși peste limitele mentale și fizice.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la „Supravietuitorul“!

Până joi, 23 ianuarie, la ora 14.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi joi, 23 ianuarie, în jurul orei 14.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la filmul „Supravietuitorul“, programat la Movieplex Plaza România în weekend-ul  25-26 ianuarie.

Invitaţia va putea fi ridicată de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, până vineri, 24 ianuarie, la ora 18.00, iar locurile le veţi primi în momentul în care veţi prezenta invitaţiile la cinematograful Movieplex Plaza România.

Concursul s-a încheiat. George Silviu şi Maria Turiga au câştigat cele două invitaţii. Felicitări!

Foto din Supravietuitorul – captură film

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.