Un politist si jumatate. Câştigă două invitaţii la comedie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-politist-si-jumatate-castiga-doua-invitatii-la-comedie/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Un politist si jumatate“, valabile doar în weekendul 25-26 ianuarie, la Movieplex Plaza România.

Un articol de Ziarul Metropolis|23 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Un politist si jumatate“, valabile doar în weekendul 25-26 ianuarie, la Movieplex Plaza România.

Kevin Hart şi Ice Cube sunt protagoniştii comediei de acţiune „Un poliţist şi jumătate“, noua producţie a regizorului şi a producătorului comediei-blockbuster „Think Like a Man“.

Un tip căruia-i turuie gura ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor.

În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului, şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.

Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la „Un politist si jumatate“!

Până vineri, 24 ianuarie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 24 ianuarie, în jurul orei 10.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la filmul „Un poliţist şi jumătate“, programat la Movieplex Plaza România, în weekend-ul 25-26 ianuarie.

Invitaţia va putea fi ridicată de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, doar vineri, 24 ianuarie, până la ora 18.00, iar locurile le veţi primi în momentul în care veţi prezenta invitaţiile la cinematograful Movieplex Plaza România.

Concursul s-a încheiat. Iulia Maria Boiu şi Bogdan Chiriac au câştigat cele două invitaţii. Felicitări!

Foto din Un politist si jumatate – capturi film

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.