Câştigă două invitaţii la concertul lui Răzvan Suma!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-concertul-lui-razvan-suma/

Răzvan Suma, unul dintre cei mai iubiţi violoncelişti români, va interpreta vineri, pe 15 noiembrie, Concertul în mi minor pentru violoncel şi orchestră, de Edward Elgar. Ziarul Metropolis vă oferă 2 invitaţii duble la acest concert.

Un articol de Corina Vladov|8 Noiembrie 2013

Răzvan Suma, unul dintre cei mai iubiți violonceliști români, va interpreta vineri, pe 15 noiembrie, Concertul în mi minor pentru violoncel și orchestră, de Edward Elgar. Ziarul Metropolis vă oferă 2 invitații duble la acest concert.

În a doua parte a concertului, Orchestra Națională Radio va interpreta Simfonia a II-a, de Rahmaninov, sub bagheta lui Martin Panteleev.

Citiți și: Răzvan Suma, violoncelist: „Dacă m-aş apuca să cânt acum, din memorie, termin cam în zece ore“

15nov2013_medium

Participă la concurs!

Răspunde la întrebarea „Cum s-a numit turneul național pe care l-a susținut Răzvan Suma în luna octombrie?” , până pe 11 noiembrie, și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru 2 invitații duble la concertul care are loc pe 15 noiembrie la Sala Radio.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 noiembrie, iar invitațiile pot fi ridicate cu 30 de minute înainte de începerea concertului, de la intrarea în Sala Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64).

Urmăriţi concursurile noastre, pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis!

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALINA PARASCHIV și GEORGE SILVIU. Felicitări! 

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Page 4 of 7« First...23456...Last »