Câştigă două invitaţii la „Star Trek în întuneric 3D“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-star-trek-in-intuneric-3d/

Ziarul Metropolis şi Ro Image, distribuitorul filmului „Star Trek în întuneric“, îţi oferă două invitaţii a câte două locuri, la Hollywood Multiplex din Bucureşti, valabile în perioada 17 mai – 30 mai.

Un articol de Corina Vladov|13 mai 2013

Ziarul Metropolis şi Ro Image, distribuitorul filmului „Star Trek în întuneric“, îţi oferă două invitaţii a câte două locuri, la Hollywood Multiplex din Bucureşti, valabile în perioada 17 mai – 30 mai.

Regizorul J.J. Abrams duce mai departe povestea celebrei nave „Enterprise“ într-un film antrenant, cu efecte speciale 3D care amintesc de execuţiile ireproşabile din „Avatar“ şi seria „Transformers“.

Povestea, însă, este unică, pentru că universul Star Trek nu poate fi comparat cu nimic altceva. Omenirea este pusă în pericol nu de invazia klingoniană sau de vreun şiretlic diplomatic al altei rase, ci, paradoxal, chiar de un reprezentant al ei. Un singur om vrea să distrugă Federaţia printr-o combinaţie de forţă şi manipulare, iar căpitanul Kirk şi echipajul său pleacă într-o vânătoare pe o altă planetă, ca să-l omoare sau să-l captureze pe teroristul intergalactic John Harrison (jucat de Benedict Cumberbatch, foto sus), un personaj negativ care pare a avea forţa unui android şi mintea unui geniu.

Magnetism de tip britanic

E nevoia de forţa unei echipe, formate din Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty, Sulu şi Chekov, pentru a doborî un singur om.

Pentru rolul „răului“, regizorul J. J. Abrams l-a ales pe Benedict Cumberbatch, actorul britanic cunoscut mai ales din serialele „Sherlock“ și „Parade’s End“, sau din filmele „War Horse“, „Atonement“ și „Tinker Tailor Soldier Spy“ sau „The Hobbit“.

Ceea ce uimeşte în „Star Trek în întuneric“ este calitatea imaginii. Filmat cu camere de rezoluţie extrem de mare IMAX®, şi prezentat în conversie 3D extrem de detaliată, filmul oferă o experienţă vizuală memorabilă. Scena de început a filmului, în care Kirk şi Bones sunt urmăriţi de locuitorii unei planete primitive, este un răsfăţ vizual şi unul dintre cele mai puternice prologuri din istoria filmelor Star Trek.

Decorurile au fost realizate de scenograful Scott Chambliss, care și-a găsit sursa de inspirație în desenele industriale ale lui Pierre Cardin, faimos pentru creațiile sale avangardiste, cu culori îndrăznețe și forme geometrice.

Deasupra Londrei secolului al 23-lea, o versiune futuristă credibilă a stilului anilor ’60, zboară nava Enterprise. La bordul ei se află Chris Pine, în rolul căpitanului James T. Kirk, Zachary Quinto, în rolul ofiţerului Spock, Karl Urban, în rolul dr. Leonard „Oase“ McCoy, Simon Pegg, în rolul inginerului şef „Scotty“ Scott, Zoe Saldana în rolul ofiţerului responsabil cu comunicaţiile, Uhura, John Cho – Hikaru Sulu şi Anton Yelchin – Pavel Chekov.

Acest nou film din seria „Star Trek“ te ţine în întunericul sălii de cinema două ore, purtându-te în lumi în care probabil că nu vei ajunge niciodată. Lumi imaginate atât de bine, încât nici nu-ţi mai pasă că nu sunt reale. Efecte cu adevărat speciale, o poveste ingenioasă, klingonieni şi femei frumoase, reguli făcute pentru a fi încălcate.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, răspunde printr-un comentariu pe site la întrebarea „Care este numele actorului care interpretează rolul personajul negativ din «Star Trek în întuneric»?“ până pe 16 mai. Cei doi câștigători, aleși prin tragere la sorți pe 17 mai, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă în perioada 17.05.2013-30.05.2013, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex din Bucureşti. Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00.

INFO

Star Trek în întuneric (Star Trek Into Darkness)

Regia: J. J. ABRAMS

Cu: Benedict Cumberbatch, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana

●●●●o

Foto: Ro Image

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.