Câştigă două invitaţii la filmul horror „World War Z“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-horror-world-war-z/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „World War Z“ („Ziua Z: Apocalipsa”), valabile până pe 4 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de |21 iunie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „World War Z“ („Ziua Z: Apocalipsa“), valabile până pe 4 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Filmul, regizat de Mark Foster şi adaptat după romanul cu același nume scris de Marx Brooks în 2006, îl are în rolul principal pe Brad Pitt, care interpretează rolul unui investigator ONU călit în zeci de misiuni dificile. Acesta s-a retras pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa, dar liniștea îi este perturbată de o pandemie globală care transformă oamenii în zombies. Creaturile sunt extrem de rapide și amenință siguranța întregii lumii.

Pentru că guvernele nu găsesc nicio soluție, Gerry Lane (Brad Pitt) se întoarce la muncă pentru a descoperi cine a fost pacientul zero și dacă se poate găsi o soluție pentru a neutraliza acest virus. Câtă vreme familia sa va fi în siguranță, Gerry se poate concentra pe acest virus cu origini necunoscute.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care e numele actorului din rolul principal, până miercuri, 26 iunie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi joi, 27 iunie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 4 iulie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.