Radu Osaciuc, solistul Dimitri`s Bats, de la A la Z
https://www.ziarulmetropolis.ro/radu-osaciuc-solistul-dimitris-bats-de-la-a-la-z/

Dimitri’s Bats a lansat piesa „Get Your Fix”, un nou single despre reclame, dragoste şi consumerism, de pe viitorul EP al trupei, „Get Your Fix”. Vă invităm să-l cunoaşteţi mai bine pe Radu Osaciuc, solistul trupei, într-un interviu sub formă de alfabet.

Un articol de Dan Boicea|26 august 2022

A – Agitat. De multe ori mă surprind agitându-mă fără sens de la cele mai mici lucruri.

B – București. Locul în care petrec cel mai mult timp, un oraș pe cât de haotic, pe atât de mișto.

C – Concert. Dimitri’s Bats – Backyard Season 2022, Miercuri, 14.09.2022, Expirat, Halele Carol. Bilete disponibile aici. Vă așteptăm cu drag!

D – Dimitri’s Bats. Super mega trupa din care fac parte.

E – Efort. Nimic nu vine fără un pic de efort, mi se pare necesar dacă vrei să faci absolut orice bine.

F – Frică. Chestia care mă domină cel mai des când vine vorba de absolut orice fac nou. Dacă nu e bine? Dar poate trebuia să play it safe… Dar ceea ce știu este că, dacă nu îmi este frică, sunt în zona de confort, treabă care de obicei nu naște chestii faine.

G – Get Your Fix. Noul nostru single, care la bază este o critica adusă consumerismului și a ideii că orice ți-ai cumpăra, mereu o să vrei din ce în ce mai mult, the next best thing.

H – Haos. Viața mea.

I – Isoscel. Triunghiul meu preferat.

J – Judecat. Mna, cu toții cred că avem o mică voce care răsună prin cap – „da’ oare ce zice ăla”, „oare ce crede lumea”, etc. Moment bun pentru exersarea artei nepăsării și a acceptării de sine.

K – KAKI. Culoare bună de ascuns în pădure.

L – Lenea. Da, câteodată mă ia în brațe și nu îmi dă drumul.

M – Muzica. Ce ar fi viața fără ea?

N – Nimic. Câteodată e bine să nu faci nimic, ajută.

O – Ocean. Acolo unde cred că sunt atunci când visez cu ochii deschiși.

P – Pisici. Salutare Golan și Boris, vă pup (motanii mei)!

Q – Quake 3. Cel mai șmecher FPS.

R – Respiră. Recomand.

S – Seara. Momentul în care mă simt cel mai inspirat și pus pe treabă.

T – Taci! Taci și ascultă! Câteodată îmi este super greu, dar încerc.

U – Unde îmi este pana? Pierd foarte des penele de chitară.

V – Vișinel Rapsodie. Prezentatorul meu favorit de știri și de cultură.

X – Xerox. Mai rar folosit în ziua de azi, dar încă destul de folositor.

Y – Yoga. Am făcut de vreo două, trei ori. E greu.

Z – Zacuscă. Zacusca aia bună-bună. Mamăăă!

Concertele toamnei

Pe Dimitri’s Bats îi puteți vedea live pe 10 septembrie la Tulcea la Rowmania și pe 14 septembrie la București în cadrul Backyard Season de la Expirat. Dimitri’s Bats cântă indie cu influențe electro-pop. Trupa are o abordare eclectică ce se potrivește perfect atât live pe scene de festival sau de club cât și pe dancefloor în nopți târzii.02
/10
/22

Un fotograf român explorează pentru prima dată viața sălbatică prin prisma emoțiilor transmise de păsări și animale. Este vorba despre Rareș Beșliu și expoziția „Emoții”, un preview al albumului fotografic cu același nume, ce va fi lansat în primăvara anului viitor.

26
/08
/22

Dimitri’s Bats a lansat piesa „Get Your Fix”, un nou single despre reclame, dragoste și consumerism, de pe viitorul EP al trupei, „Get Your Fix”. Vă invităm să-l cunoașteți mai bine pe Radu Osaciuc, solistul trupei, într-un interviu sub formă de alfabet.

10
/08
/22

INTERVIU De la Slătioara Olteniei de sub munte, unde locuiește de câțiva ani și unde organizează vară de vară tabere de creație literară, scriitorul și editorul Marius Chivu a răspuns întrebărilor noastre despre proză scurtă, poezie și jurnale de călătorie. Punctul de pornire îl reprezintă antologia „KIWI, 2022. Granițe”, apărută la Editura Polirom.