Câștigă 3 invitații duble la filmul „Greu de pensionat 2” („Red 2”)!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-3-invitatii-duble-la-filmul-greu-de-pensionat-2-red-2/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Greu de pensionat 2” („Red 2”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|31 iulie 2013

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îți oferă 3 invitații duble la filmul „Greu de pensionat 2” („Red 2”), la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

În 2010, echipa nebună de pensionari extrem de periculoși a luat marile ecrane cu asalt în „Greu de pensionat” („Red”). În 2013, se întorc: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich și Mary Louise-Parker, față în față cu Catherine Zeta-Jones și Anthony Hopkins, în  „Greu de pensionat 2”.

Helen Mirren, fosta agentă guvernamentală și Catherine Zeta-Jones, periculoasa rusoaică sunt dovada că femeile pot fi la fel de puternice și pline de resurse ca orice bărbat. Nu doar că bat tot ce prind, dar mai arată și extrem de bine făcând asta.

Participă la concurs!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 5 august, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la „Greu de pensionat 2”, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, timp de două săptămâni, din momentul în care anunţăm câştigătorii.

Câștigătorii afișați pe site marți, 6 august, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul sau adresa din buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Cine este Katya, personajul interpretat de Catherine Zeta-Jones în „Greu de pensionat 2”?

1. Fosta iubită a lui Frank (Bruce Willis);

2. Agent CIA;

3. O actriță.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorii sunt: IULIANA DUTA; CATALINA BUICA; BABUTZA BTZ. Îi rugăm să ne confirme pe Facebook că vor să beneficieze de invitație.

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.