Ce podcasturi mai ascultăm: „Pauza de bine” cu Cristina Oțel
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-pauza-de-bine-cu-cristina-otel/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îţi creezi o viaţă care îţi vine ca turnată. „Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlneşti cu tine, dacă eşti pregătit să trăieşti o viaţă mai conştientă, aliniată cu valorile tale” – Cristina Oţel.

Un articol de Dan Boicea|17 ianuarie 2022

Podcastul este realizat de Cristina Oțel – Trainer & Life Design Coach cu peste 14 ani de experiență în Learning & Development. În 2018 a părăsit corporația în favoarea antreprenoriatului și însoțește oamenii în călătoriile lor de evoluție.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este…

cel despre neuroștiința obiceiurilor în care l-am avut invitat pe Paul Olteanu de la Mind Architect…

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Nu există episod în care să fiu în dialog cu un invitat și să nu extrag măcar o idee interesantă. Totuși, când am citit întrebarea, prima idee de care mi-am amintit a fost: ”Nimeni nu are nevoie de vinovăția ta”.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Ascultătorii îmi spun că le dă o stare de bine, că îi inspiră, îi ajută să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă, că învață lucruri noi și intră în contact cu invitații. Eu cred că schimbările apar cu adevărat abia atunci când oamenii aplică ceea ce aud în episoadele de podcast, respectiv atunci când conștientizările sunt dublate de acțiune.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Cel mai des ascult podcast-uri precum School of Greatness (Lewis Howes), On Purpose (Jay Shetty), Online Marketing Made Easy (Amy Porterfield).

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Dragi îmi sunt toate, dar dacă ar fi să mă limitez la doar 3, aleg așa:

Cum îți simplifici viața – Mădălina Preda – Profesional Organizer are o energie aparte, un mod aproape magnetic de a vorbi despre cum planificarea și organizarea ne pot simplifica viețile.

De ce să îmbrățișezi iernile sufletului tău – Un dialog liniștitor și inspirațional cu autoarea Katherine May despre cartea ei ”Wintering”

Episodul special de final de an înregistrat cu copiii mei – pentru gândirea lor magică și felul în care privesc lumea la 5, respectiv 10 ani
Linkuri unde poate fi ascultat podcastul

Spotify
Anchor
Apple Podcasts
Stitcher
YouTube
Google Podcasts
Amazon

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.



09
/11
/15

Cum arată programul unui artist de jazz de succes, pentru care „acasă” înseamnă Brooklyn, New York? Cât de important e să încalci regulile? Prin ce se aseamănă doina românească cu blues-ul american? Ne povestește pianistul Lucian Ban, într-un interviu inedit, sub formă de alfabet.

05
/11
/15

INTERVIU Dragoş Buhagiar e unul dintre cei mai prolifici și mai premiați scenografi români. De-a lungul carierei, a câștigat nu mai puțin de cinci premii UNITER. Spune că, atunci când lucrează, nu se gândește la succesul de după, ci la descoperire și la redarea unei povești. Îi invită pe spectatori să descopere alături de el, adică să nu se plaseze într-o atitudine burgheză, confortabilă...

17
/10
/15

Zalabam, zalabam, zalabam! În apropierea Haloween-ului, Hârca face jocurile! Hârca trage sforile! “Hârca se întoarce” cu surprize! Miercuri, 28 octombrie, la ora 20.00, la Teatrul Elisabeta, spectatorii vor avea parte de o reprezentanție specială. Tot atunci, actorii Alexandru Suciu (alias Vlad) și Bogdan Talașman (alias Bâzu) se vor lupta, fiecare cu „armele” lui, pentru iubirea frumoasei Viorica (Diana Dumitrescu).

29
/09
/15

Dacă vreţi să (re)vedeţi ce s-a realizat valoros în ultimul an în România în materie de documentar de cinema, documentar studenţesc sau documentar de televiziune, cea de-a patra ediţie a Docuart Fest (30 septembrie–4 octombrie) e cea mai bună ocazie, aşa cum ne explică şi Daniela Apostol, directoarea festivalului.

25
/09
/15

Antoaneta Cojocaru (37 de ani), actriţă, un nume mare deja pe scenele teatrelor din Bucureşti. I se spune Anto. Toată lumea o iubeşte pe Anto, sufletul Laboratorului de Noapte de la Teatrul Bulandra. Ea a intrat prima la ATF, în 1997. De-atunci tot joacă.

14
/09
/15

INTERVIU Oana Boca Stănescu a fost unul dintre cei 11 manageri culturali (singura din Europa) selectați să participe la ediția din acest an a Festivalului de la Edinburgh, în cadrul „Momentum”, Programul Delegaților Internaționali din cadrul Festivalurilor din Edinburgh.

31
/08
/15

NOUA GENERAŢIE DE ARTIŞTI. Lia Sinchevici (25 spre 26 de ani). Actriţă. Basarabeancă. Finalistă în acest an la Gala  HOP, care urmează să aibă loc la Costineşti. A jucat deja în filme de serie B. A jucat şi cu Jean-Claude Van Damme, şi cu Shia LaBeouf. Acum îşi construieşte un nume în teatrul românesc. Cum? Lia Sinchevici e – toată – o poveste.

30
/08
/15

NOUA GENERAȚIE DE ARTIȘTI Astăzi vi-l prezentăm pe Andrei Huțuleac (douăzeci și patru de ani), actor, pe la Metropolis, pe la Godot, pe la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. Un actor, dar și un personaj, căci Huțuleac este, dacă nu știați, și puțin cam poet.

24
/08
/15

„Filmul poate salva viaţa”, crede Răzvan Georgescu, unul dintre cei mai importanţi regizori români de documentare. Mărturiseşte că lucrul la „Testimonial” (2008) şi, mai apoi, la „Paşaport de Germania” (2014) l-a ajutat în lupta împotriva tumorii cerebrale maligne cu care a fost diagnosticat în urmă cu câţiva ani.

08
/07
/15

Au fost la Cannes şi au cucerit lumea. Ce a urmat după? Cum a evoluat cariera lor? Cristina Flutur, Cosmina Stratan, Anamaria Marinca şi Laura Vasiliu – destinul unor câştigătoare – o serie de articole marca Ziarul Metropolis.

07
/07
/15

Au fost la Cannes şi au cucerit lumea. Ce a urmat după? Cum a evoluat cariera lor? Cristina Flutur, Cosmina Stratan, Anamaria Marinca și Laura Vasiliu - destinul unor câştigătoare - o serie de articole marca Ziarul Metropolis.