Cinci gânduri despre viață de la Anthony Hopkins și Brad Pitt, la început de an
https://www.ziarulmetropolis.ro/cinci-ganduri-despre-viata-de-la-anthony-hopkins-si-brad-pitt-la-inceput-de-an/

Într-o discuţie liberă despre viaţă şi artă, publicată în Interview Magazine, Anthony Hopkins şi Brad Pitt au vorbit despre temeri, bucurii şi lucrurile care îi inspiră. Iată cinci lucruri bune ca „hrană pentru gânduri” din dialogul lor.

Un articol de Cristina Enescu Aky|6 Ianuarie 2020

Brad Pitt – Multipremiatul actor și producător care a împlinit recent 56 de ani a făcut parte din unele din cele mai cunoscute filme ale ultimelor decenii. După ce a renunțat la jurnalism pentru actorie și a venit la Hollywood, a lucrat ca șofer pentru dansatoare exotice, iar această conjunctură l-a condus spre primul său antrenor de actorie și apoi primele roluri. Câștigător și multiplu nominalizat al multor premii importante printre care Academy Awards/ Premiile Oscar (câștigător ca producător al filmului „„12 Years a Slave”), BAFTA și Golden Globe Awards.
14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 3512345...102030...Last »