Cinci gânduri despre viață de la Anthony Hopkins și Brad Pitt, la început de an
https://www.ziarulmetropolis.ro/cinci-ganduri-despre-viata-de-la-anthony-hopkins-si-brad-pitt-la-inceput-de-an/

Într-o discuţie liberă despre viaţă şi artă, publicată în Interview Magazine, Anthony Hopkins şi Brad Pitt au vorbit despre temeri, bucurii şi lucrurile care îi inspiră. Iată cinci lucruri bune ca „hrană pentru gânduri” din dialogul lor.

Un articol de Cristina Enescu Aky|6 ianuarie 2020

Brad Pitt – Multipremiatul actor și producător care a împlinit recent 56 de ani a făcut parte din unele din cele mai cunoscute filme ale ultimelor decenii. După ce a renunțat la jurnalism pentru actorie și a venit la Hollywood, a lucrat ca șofer pentru dansatoare exotice, iar această conjunctură l-a condus spre primul său antrenor de actorie și apoi primele roluri. Câștigător și multiplu nominalizat al multor premii importante printre care Academy Awards/ Premiile Oscar (câștigător ca producător al filmului „„12 Years a Slave”), BAFTA și Golden Globe Awards.
27
/04
/20

Pictorii, sculptorii, criticii de artă sau scriitorii sunt cărți deschise ale creației lor, vizibile fiind operele și mai puțin bornele ce duc spre realizarea acestora. Uneori, o întâmplare sau destinul, alteori persoana ce a stat în dreptul lor, au fost sursele ce au dus la expresia formelor de valoare. Soția cunoscutului critic de artă Valentin Ciucă m-a introdus în povestea nescrisă a vieții sale.

Pagina 1 din 3712345...102030...Ultima »