Câştigă două invitaţii la „Furios şi iute 6“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-furios-si-iute-6/

Ziarul Metropolis şi Ro Image, distribuitorul filmului „Furios şi iute 6“, îţi oferă două invitaţii a câte două locuri fiecare, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, valabile până pe 6 iunie.

Un articol de Corina Vladov|24 mai 2013

Ziarul Metropolis şi Ro Image, distribuitorul filmului „Furios şi iute 6“, îţi oferă două invitaţii duble, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, valabile până pe 6 iunie.

1,5 miliarde de dolari încasări. Atât au avut primele cinci filme din seria „Furios şi iute“. Filmul „Furios şi iute 6“ a intrat, de astăzi, în cinematografele din România. Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson conduc acum echipa de staruri care se reuneşte în acest nou episod al francizei. Revin alături de ei Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris „Ludacris“ Bridges şi Elsa Pataky.

După o perioadă în care s-au ţinut departe de pericol, Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) sunt contactaţi de Hobbs (Dwayne Johnson), care le cere ajutorul pentru a anihila o grupare formată din şoferi ucigaşi.

Acţiune dusă la extrem

În „Furios şi Iute 6“, realizatorii au ales să ducă acţiunea la un nivel superior prin mult mai multe secvenţe de luptă fizică. Aproape fiecare membru al distribuţiei a avut o scenă de acţiune. Filmul a numărat nu mai puţin de 16 scene de acţiune.

Pentru fiecare scenă s-au folosit simultan cel puţin patru camere de filmare şi un sistem de iluminare la 360 de grade, pentru ca spectatorul să poată trăi cât mai aproape experienţa.

O altă secvenţă de luptă a fost filmată în staţia de metrou de la Waterloo; în acea secvenţă fiind prezenţi trei actori şi aproape 200 de figuranţi.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să menţionezi, într-un comentariu pe site, numele a trei actori din distribuţie, până marţi, 28 mai. Cei doi câștigători, aleși prin tragere la sorți miercuri, 29 mai, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 6 iunie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt Raluca Dimache și Mircea Cristescu.

Foto: © Universal Pictures

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567