Câştigă două invitaţii la „Jurassic Park 3D“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-jurassic-park-3d/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Jurassic Park 3D“, valabile până pe 27 iunie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Corina Vladov|14 iunie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Jurassic Park 3D“, valabile până pe 27 iunie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Începând din 14 iunie 2013, spectatorii români vor putea să vadă filmul clasic al lui Steven Spielberg în format remasterizat 3D. Blockbusterul care a încântat generaţii întregi se adresează acum şi generaţiei vremurilor noastre, marcate de tehnologia de ultimă oră. Fanii de atunci şi de acum vor avea şansa de a trăi experienţa acestor aventuri într-un mod care era de neimaginat la momentul în care filmul a fost lansat iniţial.

Bine aţi revenit la Jurassic Park!

Pentru că se apropia cea de-a 20-a aniversare a unuia din cele mai durabile succese ale studiourilor Universal, „Jurassic Park“, s-a luat hotărârea de a relansa filmul în cinematografele din toată lumea în versiune convertită în 3D, şi restaurată cu rezoluţie 4K.

Datorită îmbunătăţirilor aduse de tehnologia 3D, spectatorii din toată lumea vor putea vedea acum Jurassic Park aşa cum regizorul Steven Spielberg mai mult ca sigur că şi l-a dorit atunci când l-a realizat. Tehnologia 3D va oferi nostalgicilor care au fost pasionaţi de filmul din 1993 o reîntoarcere în timp cu o viziune nouă, dar şi publicului nou şansa de a intra în universul de neuitat creat de Stan Winston şi de Industrial Light And Magic.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care este numele regizorului filmului „Jurassic Park 3D“ până joi, 20 iunie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 21 iunie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 27 iunie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

INFO

Jurassic Park 3D

Gen: Acţiune/aventură 3D

Cu: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson şi Richard Attenborough

Bazat pe romanul lui: Michael Crichton

Scenariul: Michael Crichton şi David Koepp

Regia: Steven Spielberg

Producători: Kathleen Kennedy, Gerald R. Molen

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.