Câştigă o invitaţie la „O piesă deşănţată“, cu Marius Manole şi Lia Bugnar!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-o-invitatie-la-o-piesa-desantata-cu-marius-manole-si-lia-bugnar/

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „O piesă deşănţată“, programat sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, la Godot Cafe Teatru. Din distribuţie fac parte Marius Manole, Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar şi Andrei Alexandru. Regia este semnată de Dorina Chiriac.

Un articol de Laura Iancu|21 august 2013

Godot Cafe-Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitație dublă la spectacolul „O piesă deşănţată“, programat sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, la Godot Cafe Teatru. Din distribuţie fac parte Marius Manole, Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar şi Andrei Alexandru. Regia este semnată de Dorina Chiriac.

„Un spectacol în care toate personajele au dreptatea şi motivaţiile lor, o comedie în forma cea mai pură, fără niciun fel de pretenţie de adâncime. Faptul că pe alocuri râsul e întrerupt de o nedumerire de-a dreptul tragică e menit doar să dezechilibreze spectatorul, să-l ia pe nepregătite şi să-i smulgă noi hohote. O piesă care chiar e deşănţată, deşi toate personajele sunt pure ca omătul“, spune Lia Bugnar, autoarea piesei.

o-piesa-desantata_5

Radu Iacoban, Lia Bugnar (stânga) şi Ilinca Manolache

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să spui, într-un comentariu pe site, cine a semnat regia acestui spectacol, până vineri, 23 august, la ora 17.00.

Tragerea la sorți va avea loc vineri seara, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului de sâmbătă, 24 august (ora 19.00).

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Foto: Cătălina Flămînzeanu

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Câștigătorul este CATRINA OANA. Felicitări!

27
/11
/13

Art in Bucharest și Ziarul Metropolis te invită sâmbătă, 30 noiembrie, la o plimbare prin Bucureștiul artistic. Participă la concurs și te vei putea întâlni cu sculptorul Lucian Țăran, cu artistul vizual Zoița Delia Călinescu și cu imaginile unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi contemporani, Josef Koudelka.