Nymphomaniac – câştigă o invitaţie la filmul lui Lars von Trier!
https://www.ziarulmetropolis.ro/nymphomaniac-castiga-o-invitatie-la-filmul-lui-lars-von-trier/

Ziarul Metropolis şi Independenţa Film îţi oferă o invitaţie dublă la premiera filmului „Nymphomaniac“ (volumul I), în regia lui Lars von Trier, vineri, 17 ianuarie, la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|15 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi Independenţa Film îţi oferă o invitaţie dublă la premiera filmului „Nymphomaniac“ (volumul I), în regia lui Lars von Trier, vineri, 17 ianuarie, la ora 20.00, la Cinema Studio din Bucureşti.

Filmul va rula pe ecranele româneşti în două părţi: Nymphomaniac Volumul 1 – din 17 ianuarie 2014, iar din 7 februarie 2014 va intra Nymphomaniac Volumul 2.

Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

Citiţi şi: Nymphomaniac, în România din ianuarie, înaintea UK şi USA

Filmul are o galerie impresionantă de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânăra Joe) şi alţii.

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie dublă la filmul „Nymphomaniac“!

Până mâine, 16 ianuarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi joi, 16 ianuarie, în jurul orei 12.30, va primi o invitaţie pentru două persoane la filmul „Nymphomaniac“, programat la Cinema Studio, vineri, 17 ianuarie, de la ora 20.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la cinematograf, cu 15 minute înainte de începerea filmului.

Concursul s-a încheiat. Cătălina Leahu a câştigat invitaţia! Felicitări!

Foto din Nymphomaniac – Independenţa Film

18
/09
/13

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

07
/09
/13

Ziarul Metropolis vă oferă o invitație dublă la spectacolele pe care Andreea Novac și István Téglás le vor susține, marți, 10 septembrie, de la ora 21:00, la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bd. Mărășești, nr. 80-82).