Teatrul Metropolis, un teatru de poveste. Invitaţii pentru spectatori, la „Lecţia de violoncel“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-un-teatru-de-poveste-invitatii-pentru-spectatori-la-lectia-de-violoncel/

Teatrul Metropolis îi invită pe spectatorii fideli să trimită povestiri legate de experienţele lor culturale din sala de la Metropolis. Cele mai frumoase poveşti vor fi premiate cu invitaţii duble la „Lecţia de violoncel“, cel mai nou spectacol al lui Radu Beligan!

Un articol de Ziarul Metropolis|4 decembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie 6 ani de existenţă. Pe 27 martie 2013, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, instituţia a lansat Ziarul Metropolis, un cotidian cultural în care puteţi citi cele mai noi informaţii din toate zonele culturale. Pentru că aţi fost alături de noi şi pentru că aţi sprijinit aceste două proiecte, v-am oferit pe parcursul lunii noiembrie invitaţii la spectacolele din repertoriul Teatrului Metropolis, alături de mulţumirile noastre. În luna decembrie, încercăm să ţinem la fel de aproape publicul nostru, invitându-i pe spectatori să ne împărtăşească amintirile lor, legate de spectacolele Teatrului Metropolis.

Vă invităm să ne trimiteţi pe adresa contact@ziarulmetropolis.ro scurte povestiri în care să vă amintiţi experienţele culturale de la Teatrul Metropolis – să scrieţi despre spectacole pe care le-aţi văzut şi care v-au impresionat, să scrieţi despre actorii pe care i-aţi admirat pe scenă şi despre impactul acestor evenimente în viaţa dumneavoastră.

Cele mai frumoase povestiri vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor fi premiate cu invitaţii la cel mai nou spectacol al teatrului, „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan şi cu Marius Manole.

Vă oferim, pentru început, două invitaţii duble la reprezentaţia din 9 decembrie, de la ora 19.00 şi două invitaţii duble la reprezentaţia din 10 decembrie, de la ora 19.00.

Teatrul Metropolis Lectia de violoncel

Scenă de la repetiţii – Radu Beligan, Rodica Ionescu, Lamia Beligan şi Marius Manole, în „Lecţia de violoncel“, la Teatrul Metropolis

„Lecţia de violoncel“, după o piesă de Mona Radu, în regia lui Felix Alexa, înseamnă întoarcerea lui Radu Beligan într-un nou rol, după ce acum 9 ani a avut premiera cu „Egoistul“, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Alături de Radu Beligan urcă pe scenă Marius Manole, Lamia Beligan, Rodica Ionescu şi Tania Popa.

Radu Beligan va fi sărbătorit pe 14 decembrie, chiar pe scena Teatrului Metropolis. Maestrul va juca în „Lecţia de violoncel“, la 95 de ani!

Citiţi şi: FOTOGALERIE Lectia de violoncel. Radu Beligan, sărbătorit la Teatrul Metropolis, la 95 de ani!

Aşteptăm povestirile dumneavoastră pe adresa contact@ziarulmetropolis.ro. Vă rugăm să vă adăugaţi, la finalul povestirii, numele, vârsta şi ocupaţia.

Vom anunţa care sunt povestirile câştigătoare pe 8 decembrie, la ora 15.00 (pentru invitaţiile din 9 decembrie) şi pe 9 decembrie, la ora 15.00 (pentru invitaţiile din 10 decembrie).

Foto din „Lecţia de violoncel“ de la Teatrul MetropolisPetrică Tănase pentru Ziarul Metropolis

18
/09
/13

„Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk, se va juca la Opera Naţională Bucureşti pe 22 și pe 23 septembrie, de la ora 19.00. Participând la concurs, puteți câștiga o invitație dublă pentru reprezentația de pe 23 septembrie.

07
/09
/13

Ziarul Metropolis vă oferă o invitație dublă la spectacolele pe care Andreea Novac și István Téglás le vor susține, marți, 10 septembrie, de la ora 21:00, la Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bd. Mărășești, nr. 80-82).