Zilele Filmului Coreean. Câştigă o invitaţie dublă la „The Weight“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/zilele-filmului-coreean-castiga-o-invitatie-dubla-la-the-weight/

„The Weight“ va fi proiectat duminică, 17 noiembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti, la Zilele Filmului Coreean. Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la acest film. Atenţie! Persoanele sub 16 ani nu au acces în sala de cinema.

Un articol de Corina Vladov|16 noiembrie 2013

„The Weight“ va fi proiectat duminică, 17 noiembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti, la Zilele Filmului Coreean. Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la acest film. Atenţie! Persoanele sub 16 ani nu au acces în sala de cinema.

Jung este un orfan care lucrează la morgă. Cultivând o mare pasiune și dedicație pentru munca sa deloc simplă, Jung duce în același timp o luptă continuă cu tuberculoza şi artrita, boli de care suferă. Doza mare de medicamente pe care trebuie să și-o administreze zilnic, combinată cu pasiunea față de job, îi transformă viața într-un amalgam de evenimente la granița dintre realitate și ficțiune.

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie de două persoane la acest film. Atenţie! Filmul este interzis publicului până în 16 ani! – See more at: https://www.ziarulmetropolis.ro/zilele-filmului-coreean-castiga-o-invitatie-dubla-la-pieta/#sthash.8jjujV6Y.dpuf

Palmares:

The Weight (2012), regie Jeon Kyu-hwan, 107’

Premiul Special în secțiunea Orient Express – Fantasporto 2013

Nominalizat la cel mai bun film – Deauville Asian Film Festival 2013

Premiul Queer Lion – Venice Film Festival 2012

Premiul pentru regie – International Film Festival of India 2012 & Tallin Black Nights Film Festival

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la „The Weight“, proiectat la Zilele Filmului Coreean

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să răspunzi la următoarea întrebare, până sâmbătă 16 noiembrie, la ora 22.00:

Cine a regizat filmul „The Weight“?

Câştigătorul va putea ridica invitaţia pentru două persoane de la cinematograf, cu 15 minute înainte de începerea proiecţiei de mâine, de la Cinema Elvira Popescu (Bulevardul Dacia nr. 77), de la ora 18.00.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătorul invitaţiei este Daniel Mihai Lupu. Felicitări!

Click aici pentru a vedea programul evenimentului

Foto din The Weight (Zilele Filmului Coreean) – capturi film

18
/12
/13

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeți duminică, 22 decembrie, ora 20:00, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteți câștiga una dintre cele două invitații duble.

08
/12
/13

I-am invitat pe spectatori să ne trimită povestiri care să conţină experienţele lor culturale de la Teatrul Metropolis. Am primit pe adresa redacţiei 28 de povestiri. Patru dintre ele vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor primi invitaţii la „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan.