Câştigă două invitaţii la filmul horror „World War Z“!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-horror-world-war-z/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „World War Z“ („Ziua Z: Apocalipsa”), valabile până pe 4 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de |21 iunie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „World War Z“ („Ziua Z: Apocalipsa“), valabile până pe 4 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Filmul, regizat de Mark Foster şi adaptat după romanul cu același nume scris de Marx Brooks în 2006, îl are în rolul principal pe Brad Pitt, care interpretează rolul unui investigator ONU călit în zeci de misiuni dificile. Acesta s-a retras pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa, dar liniștea îi este perturbată de o pandemie globală care transformă oamenii în zombies. Creaturile sunt extrem de rapide și amenință siguranța întregii lumii.

Pentru că guvernele nu găsesc nicio soluție, Gerry Lane (Brad Pitt) se întoarce la muncă pentru a descoperi cine a fost pacientul zero și dacă se poate găsi o soluție pentru a neutraliza acest virus. Câtă vreme familia sa va fi în siguranță, Gerry se poate concentra pe acest virus cu origini necunoscute.

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care e numele actorului din rolul principal, până miercuri, 26 iunie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi joi, 27 iunie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 4 iulie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]