Andreea Vasile

n. 29 februarie 1988
A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”, promotia 2008.

A participat la prima serie a emisiunii concurs Big Brother. A reusit sa ajunga in finala. Dupa acest concurs a avut o emisiune la Atomic Tv, numita “Ya baby”, despre viata de noapte din cluburile bucurestene.
La postul OTV a prezentat o emisiune saptamanala, alaturi de Doru Iuga. Emisiunea se numeste “Dimineata devreme”.
In timpul studentiei, cand era studentă în anul al II-lea la UNATC la secţia actorie, a jucat intr-unul din episoadele serialului “La urgenţă” rolul unei tinere de 23 de ani cu o tumoare la colon. Este primul film in care a jucat tanara actrita.

Roluri in teatru

Teatrul Metropolis:

Asis.Medicala – “SPITALUL COMUNAL” de HRISTO BOICEV ,regia FELIX ALEXA 2012

Alte roluri

Bobby in “Niste fete” de la Teatrul Bulandra , spectacol prezentat si la Teatrul “George Ciprian” din Buzău, “CEO” la UNATC. Tot la UNATC a jucat in “Trilogia Atrizilor”, in “Corifeul” si “Electra”.

La Teatrul “George Ciprian” din Buzau, gazduit de Teatrul Nottara, o intalnim in rolul Kathie din “Kathie si hipopotamul”, de Mario Vargas Llosa, in piesa ” Portrete de femei” de Neil LaBute, rolul Bobby.

La Gala Tânărului Actor “Hop” 2010 desfasurata la Mangalia, a interpretat un rol in comedia “Women in motion”, de Donald Margulies, alaturi de Diana Cavallioti.

A jucat si in filmele: “Luna verde” – Productie Castel Film + CNC. România (2010), rolul Irina; Bani (2008) – candidata la postul de actrita porno; “Eu” (2008); “Nasterea unei capodopere” (2008); O noua casa (2007).

 

Distribuie

Artisti Romani

Lasa un comentariu

Trimite
  • Twitter

    @ZMetropolis


  • Ziarul Metropolis, editat de Teatrul Metropolis din Bucuresti, va prezinta zilnic cele mai interesante stiri culturale din teatru, film, carte, arte vizuale si muzica. Va tinem la curent cu cele mai noi informatii culturale, prin interviuri cu personalitati, reportaje si dezbateri. Organizam concursuri cu bilete la teatru si la film si cu premii in carti.