Câştigă invitaţii la „O piesă deşănţată“, cu Marius Manole!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-invitatii-la-o-piesa-desantata-cu-marius-manole/

Participând la concurs, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble pentru acest spectacol, în care joacă Marius Manole.

Un articol de Ziarul Metropolis|17 decembrie 2013

„Teatrul nu e o clădire“ încheie seria celor mai populare spectacole scrise de Lia Bugnar cu spectacolul „O piesă deşănţată“, care se joacă joi, 19 decembrie, de la ora 22.00 la Godot Café-Teatru (stada Blănari nr 14). Participând la concurs, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble pentru acest spectacol, în care joacă Marius Manole.

Traducătorul-filatelist Radu Iacoban, „cel-pe-care-îl-strâng chiloţii”, arhitecta Lia Bugnar, „scândura” cu libido zero, Marius Manole, machoul virgin, „suprasexuala” Ilinca Manolache şi infractorul iubitor de broaşte ţestoase Alexandru Huţuleac păţesc următoarele lucruri în spectacolul O piesă deşănţată: aproape că fac sex în grup, îşi plimbă pistolul pe la tâmplă, devorează „cronţănele”, beau whisky, sunt spontani şi adorabili, râd, joacă, se pupă şi supravieţuiesc mai multor valuri de aplauze, care aproape că-i mătură de pe scenă.

Da, spectatorii fac ca trenul şi îi „uu-ie” pe actorii care joacă din pură plăcere un text scris din pură inspiraţie de Lia Bugnar.

199

Marius Monole într-un spectacol comic: participă la concurs!

Până miercuri, 18 decembrie, la ora 21.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorți miercuri seara, 18 decembrie, în jurul orei 21.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „O piesă deșănțată“, programat la Godot Cafe-Teatru joi, 19 decembrie, de la ora 22.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Godot Cafe-Teatru, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Foto (Lia Bugnar și Marius Manole): Cătălina Flămînzeanu

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: CORINA FLORESCU și STRECHE NICOLAE FLORENTIN. Felicitări!

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]